Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ker na SLO navodilih pise "OBVEZNO POLNJENJE BATERIJE NAJMANJ 4 URE PRED PRVO UPORABO!"

v originalnih navodilih pa niti besedice...
tongue-1.gif

ne bi rad ze prvi dan zaJ baterije, zato...

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Ne vem, ali je že bilo govora o tem- se opravičujem če je tema že bila, če pa ni- da ne odpiram nove:
Kaj je Gdesk?
Kako se ga inštalira?
Lp

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
A ste to vedli? ... uporabljal sem ISKOOT in mislil sem da to deluje samo preko wlana. Klinca, pogledam na račun in potem vidim da vsak klic ki sem na napravil preko ISKOOT kliče na št 38616001426 in to potem tudi obračuna po tarifi za stacionarne številke. (pojavi se tudi na seznamu klicev, kar že tu kaže da je nekaj sumljivo) Tako da folk kr na FRING ker je ISKOOT čisti natek, takoj ga bom odinštaliral

lp

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik gangsta pravi:
Mogoče sem spregledal; kako se ureja imenik na PCju (kon npr. ima Nokia v PCSuitu)?

jaz sem imenik rešil tako da sem iz starega mobitela s kakšnim programom imenik exportal v *.vcf format potem pa ta fail prenesel na telefon in ga zagnal. potem mi ni rabilo nič preurejat imenika ker je vse lepo kazalo. enako exportaš korendar v *.vcs format

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Zivjo a je ze kdo naredil kakšen pack programčkov ki jih uporablja za p1 da se drugi ne zezamo z iskanjem, npr zip, music player, ... tnx

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
527
18
18
Tud jest sem kak teden nazaj postal ''ponosni lastnik'' p1. Rečem lahko da me je totalno navdušil... Nekaj časa sem kolebal med k850 in p1, ko pa sem zagledal ceno za k850 sem raje primaknil še 20 evrov pa si ga privoščil... In tudi malo mi ni žal.

Zej bi si pa loh malo pomagal pa pokomentrial kere programe kej uporabljamo, da še izboljšamo delovanje naše ''mašine''
cool-1.gif

Jest mam trenutno naložene:
-Tomtom (čist dobr dela, čeprov pri nekaterih ulicah ne najde hišnih številk, temveč te pripelje samo do ulice)
-Swiss Mgr Pro (kao nek raziskovalec, ki pa ga ne uporabljam prov preveč)
-Virtual Radio (huda zadevca, povežeš se na net pa maš poj online radio s ful programi... )
-TouchDial (program ki ti zaslon spremeni v telefonsko tipkovnico)
-Smart movie (movie player)
-Fring (ga še nisem uspev zalaufat...
d055.gif
)
-Clock SS (kao ohranjevalnik zaslona, ki ti prikazuje uro čez cel zaslon)

Poj mam pa še ene par igrc...
-Asfalt 3D Street Rules, Solitare, Krally, Masive Snowboarding 3D, Midnight Bowling 3D, Sensible Sudoku, Sky force reloaded, Warning Nations...

To je to... Zej pa še ostali dejte kak namig za upgrade mojega telefončka...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zdele naložil GDesk. dela mi okej - samo mi je original Desk bolj všeč, res. ne vem zakaj...

drgač pa zaenrat zadovoljen, sam pokapirat ga morš pa res... Nokia je tle boljša - primeš in delaš - z njim se morš pa prej malce igrat.
smile-1.gif

EDIT: kako za vraga izklopim UMTS!? nikakor ne znam...
tongue-1.gif
da bi mel samo GSM signal... UMTS-ja ne rabim preveč -čeprav full šopa, priznam...

Nazadnje urejeno:

gangsta

Pripravnik
19. sep 2007
81
0
6
V bistvu ne rabim prenašat imenika na tel, rad bi ga urejal (popravljanje imen, dodajanje št., e-mail naslovo...).

@ sensei:
SE PCSuite nima progama za urejanje imenika ali pa ga ne najdem.
confused-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.