Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Tako ja, lahko bi rekli tudi, da ima P1i REVOLUCIONARNO funkcijo "FLIGHT MODE"!
hysterical-1.gif

@grube: Ne glede, kako obračaš, je dejstvo, da budilka ne dela pri izključenem telefonu en velik absurd. Sicer to dejstvo nima velike teže in je P1i kljub temu dober mobilnik, vendar je govoriti, da je P1i poslovni telefon in zato nima te funkcije etc., naravnost neumno.

P1i naj bi bil poslovni telefon. In po tvojem poslovneži ugašajo telefon čez noč?

Meni že zmeraj ni jasno, zakaj ugašate telefone čez noč. Daš ga potihem pa je. vzame manj časa, kot ugašanje in prižiganje.

In kaj naredi flight mode? Še poenostavi zadevo, da dejansko ni treba ugašati in prižigati, tudi tistim, ki imajo fobijo pred sevanjem iz GSMja med spanjem.

Rekel si da porabi več štroma. Jaki problem je pa vštekati vsake 3 dni v adapter, namesto vsakih 5 dni.

povzetek: Ugašanje mobitela čez noč, totalno nepraktično.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Čak mal, pri polnjenju se porabi ful štroma, polnilec vleče blaznih 5W
hysterical-1.gif

Kdaj sem ga nazadnje ugasnil? Hmm, še nikoli??
confused-1.gif

sensei

Pripravnik
11. okt 2007
83
0
6
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ker na SLO navodilih pise "OBVEZNO POLNJENJE BATERIJE NAJMANJ 4 URE PRED PRVO UPORABO!"

v originalnih navodilih pa niti besedice...
tongue-1.gif

ne bi rad ze prvi dan zaJ baterije, zato...

Gsm kupljen v sloveniji je treba obvezno polniti 4 ure, če pa je kupljen v tujini pa ni treba
bonk.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Rekel si da porabi več štroma. Jaki problem je pa vštekati vsake 3 dni v adapter, namesto vsakih 5 dni.

Drugega ne bom komentiral, ker preprosto nima smisla, tole je pa velika neumnost. Potemtakem lahko trdimo tudi:

"Jaki problem je pa vštekati vsak dan v adapter, namesto vsakih 3 dni."
stupid-1.gif

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Jest al ga izklopim al pustim pržanga mi zdrži tri dni če res samo telefoniram, na wlanu sem ga pa spraznu v 1 dnevu...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.824
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Drugega ne bom komentiral, ker preprosto nima smisla, tole je pa velika neumnost. Potemtakem lahko trdimo tudi:

"Jaki problem je pa vštekati vsak dan v adapter, namesto vsakih 3 dni."
stupid-1.gif

Ja potem pa najbolje, da ga vklopiš samo takrat, ko ga rabiš, pa še takrat izklopiš osvetlitev, da bo dalj zdržalo. Pa bomo polnili na 2 tedna.
cheer.gif

Zna bit pa problem tisto zgoraj, če ne prideš v treh dneh do vtičnice.

crazy1.gif

Gorjan

Zelenc'
25. nov 2007
2
0
1
Tudi sam sem si naložil zadnji update, pa sedaj zadevica res deluje hitreje! Tudi nekaj poprejšnjih napakic je čudežno izginilo ...

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
a slučajno kdo ve kako bi s stajlusom napisal znak za "prilepi" pa za ":"

znak ta kopiranje je namreč isti znaku za vejico samo v nasprotni smeri se piše

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Kako ste zadovoljin s hitrostjo tega mobilnika?

In kaj vse uporabljate poleg telefoniranja, kamere in koledarja, če imate kak obični paket ala ITAK, brez dodatnih storitev ala BlackBerry?

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
S hitrostjo smo NEzadovoljni
hysterical-1.gif

Uporabljamo vse sorte, kar pač kdo rabi. Saj to je point symbian tulifonov.

tejo

Zelenc'
16. dec 2007
1
0
1
LP!!
Rabiš kar nekaj časa da se navadiš na p1 ( preje n73)
ko posnamem fotko bi jo rad zmanjšal in po mailu poslal dalje . posnamem, pogledam nato pa se opcija uredi ne da aktivirat
foto editor deluje samo z mms
a je kakšen dober program ??
pa še link za navigacijo --kartografijo neka podobnega kot smartcomgps?
je kakšna bljižnica za copy,paste??

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
Tudi sam si lastim telefon od petka. Kot je že omenil zgornji, se je potrebno navaditi. Prej sem bil kar nekaj časa na Nokii (6630), zato je to normalno.
Sem pa zaenkrat zadovoljen z njim, bomo pa videli kako bo s časom.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
torej - za Symbian S60 obstaja set Handy programov, ki res pomagajo in lajšajo delo s telefonom.

na E61 imam tako Handy Clock - vsebuje budilke, koledar screensaver, pa timerje in štoparice
imam tudi Handy Task Manager, ki tudi precej olajša delo s telefonom.

tako me zdaj zanima, če tovrstne aplikacije, ekstenzije, whatsoever obstajajo tudi za velecenjenega P1i? mislim, da je telefon kar za izkoristit, pa bi rad naložil najn čimveč pametnih in uporabnih programov.
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.