Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Preklopi ga v "flight mode". Telefon bo izklopil funkcije povezav, alarm ti bo pa še vedno zvonil. Prav tako boš prihranil tudi na bateriji (low power mode).

Nazadnje urejeno:

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Zivjo, tudi jaz imam p1 hehe, uglavnem prišel je popravek, tako da zdaj dela budilka tudi ko je telefon izključen.
Ker sem na simobilu sem imel vedno rad tudi opcijo informacija o celici vendar mi na začetku ni kazalo kje se nahajam. Vzrok pa je bil banalen, namreč izpisuje samo ko je v omrežju GSM, ko pa je 3G pa ne. Zdaj imam vključeno samo GSM in baje zaradi tega tudi dlje zdrži baterija, bomo vidli, lp

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
aja drugače pa imam zdaj takšno stanje:
Telefon:
CXC162037 R9j005
Organizator:
CXC162108 R6F41

kalimakali

Zelenc'
29. sep 2007
28
0
1
Greš glavni meni......nadzorna plošča.......povezave.........mobilna omrežja pol pa daš ročno pa klikneš več.... omrežja GSM/3G pa nastaviš na samo GSM in daš končano in nimaš več vključeno 3G.

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Danes nadgradil telefon podatki so :
CXC162037 R9j005
Organizator:
CXC162108 R6F41
Sem pa pri @M. Za začetek imam občutek da je telefon hitrejši!!!!!!! Vsaj upam da je. Še zmeraj pa ne dela urejanje fotografij.

Navid

Majstr
3. dec 2007
278
275
63
Citat:
Uporabnik dore pravi:

Zivjo, tudi jaz imam p1 hehe, uglavnem prišel je popravek, tako da zdaj dela budilka tudi ko je telefon izključen.

Sem updejtal tud sam. Razn budilke ni nič pretresljivega v smislu izboljšav. Na hitrost delovanja verzija (se mi zdi) nima vpliva. Sem pa porabil cca. 2h za cel updejt (arhiviranje+posodobitev+dearhiviranje).

Ima kdo kakšne druge koristi od novega firmwara?

Aja ! Vsaj uro bi lahko dal na ekran v času pripravljenosti...

LP,

Navid

Nazadnje urejeno:

nejc1991

Zelenc'
10. dec 2007
2
0
1
Dober dan pred kratkim sem si nabavil SE p1i sedaj me pa zanima če bi mi lahko kdo dal "mid." file mapo ker ne razumem linkov.

Potrebujem pa mapo v katero bi bila vklučena slovenija.

p.s.prosim za čim hitrejši odgovor

Lp

nejc

Nazadnje urejeno:

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Enkrat prej sm napisal da z novim firmwarom budilka dela tudi ko je ugašnjen telefon, pa ni res hehe:) dela le ko je ugašnjen pa prključen na štrom, res škoda. Drugače pa Navid tudi jst ne vidim kaj bi bilo novega z novim firmwarom, niti ni popravljeno da bi bil upravljalnik slik v slovenskem jeziku enejblan:)

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik dore pravi:

Ker sem na simobilu
Je telefon zaklenjen in brandan?

Telefon sem kupil teden dni nazaj in ja pri simobilu je zaklenjen napiše (neveljaven sim, vstavi ustrezen sim), če sem te prav razumel

JPM

æale
23. jul 2007
983
0
16
45
BEŽIGRAD,IZA SEDAM GORA I SEDAM MORA...
kako ga nadgradis?
redface-1.gif
ker men javlja le da je wayfinder za posodobitev ostalih zadev ne.

Navid

Majstr
3. dec 2007
278
275
63
Citat:
Uporabnik dore pravi:
Enkrat prej sm napisal da z novim firmwarom budilka dela tudi ko je ugašnjen telefon, pa ni res hehe:) dela le ko je ugašnjen pa prključen na štrom, res škoda.

A še ta udarc ?!? V čem je fora, da mora bit na štrom priklopljen...Očitno bo treba res počakat na en konkreten popravek. Da ne govorim o interface-u od fotoaparata...
bonk.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
ne bi rada ubila upanja, vendar nikoli v zgodovini SEjevega UIQja budilka ni delala pri ugasnjenem telefonu in tudi pri P1 ne bo. ali prižgan ali flight mode ali pa priklop na elektriko (za to zadnje ne vem, ampak glede na zadnje poste, domnevam, da je temu tako).

Enako velja za profile s to razliko, da je pri UIQ2 obstajala več kot odlična third party aplikacija za to, vendar je avtorji niso hoteli izdati za UIQ3, ker se ne grejo symbian signed for. tako da v tem pogledu UIQ3 zaostaja za prejšnjimi verzijami.

Navid

Majstr
3. dec 2007
278
275
63
Žalostno, ker gre čist za elementarne in praktične funkcije in ne za neko eksotiko, ki jo rabiš 1-2x letno ali pa še to ne...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
res je, vsaj kar se budilke tiče. če ni profilov, OK, saj je zunaj polno programerjev, ki bi spisali programe, ki manjkajo ali so zgolj osnovni. to je ves namen symbiana. kar je najbolj žalostno, je pa to, da uberejo tako politiko, da odvrača morebitne operaterje od pisanja programov, z izgovorom, da se ne bo dalo jih tako enostavno skrekati. kot da že kdaj niso česa skrekali, če je bila volja.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.