Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Kje dobiti nosilec za v avto? Po možni takšnega da ne bi bilo treba vrtati lukenj v armaturo za pritrditev?

Hvala.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Super, hvala.

Mi lahko kdo pošlje iphone temo ali posreduje link do nje?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Najboljši nosilci so Farmel

Se dobijo nastavki za vsa vozila in vse gsme, PDAje...

Ni pa poceni. Nastavek za na zračne reže je ene 20€, potem pa še nosilec GSMa ene toliko. Je pa vreden svojega denarja
zmaga.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
iphone tema se mi pa zdi najboljša una v GDesk aplikaciji, si sam vse nastaviš
zmaga.gif

miki331

Zelenc'
4. nov 2007
27
0
1
Živjo P1i imam sedaj dva dni, TomTom špila, sicer je mapa EE bolj povera kot sem mislil pa vendar je. Kasneje bom še poskusil z Garmin Mobile. Inštaliral Opero mini in vse je kul sam kaj ko imam težave z Wlanom. Aparatčik mi sicer prepozna
mojega Sinopa in se z njim poveže ampak obe opere so gluhe "Vzpostavljanje povezave z internetom ni uspelo bla bla..."
Ali je to podobno kot pri prenosnikih kjer potrebuješ še PPPoe kreiran račun?

Vsaka pomoč dobrodošla!

marci

Zelenc'
2. dec 2007
1
0
1
a mogoče kdo ve zakaj mi na Visti nedeluje pc,sploh noče naložit driverjev da bi prepoznalo telefon

Navid

Majstr
3. dec 2007
278
275
63
Citat:
"Vzpostavljanje povezave z internetom ni uspelo bla bla..."
Vsaka pomoč dobrodošla!

Ne rabiš PPPoe- ja imet kreiranga. Sam sem imel isti problem, pri meni je bila rešitev, da sem v nastavitvah namesto na "acess-point" prestavil na "infrastruktura".

LP Navid

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
Citat:
Uporabnik marci pravi:
a mogoče kdo ve zakaj mi na Visti nedeluje pc,sploh noče naložit driverjev da bi prepoznalo telefon

ne vem, katera verzija softwara je prišla zraven, z visto deluje le najnovejši, tako da je tu lahko problem. pojdi na uradno SE stran in dol potegni najnovejše verzije vsega, kar rabiš.

miki331

Zelenc'
4. nov 2007
27
0
1
Citat:
Uporabnik Navid pravi:
Citat:
"Vzpostavljanje povezave z internetom ni uspelo bla bla..."
Vsaka pomoč dobrodošla!

Ne rabiš PPPoe- ja imet kreiranga. Sam sem imel isti problem, pri meni je bila rešitev, da sem v nastavitvah namesto na "acess-point" prestavil na "infrastruktura".

LP Navid

A to na Sinope, ker meni še vedno kar ne gre!
frown-1.gif

elvi

Zelenc'
27. nov 2007
27
0
1
58
Ljubljana
Ali se da z računalnikom prek PC suite povezave ali katere druge aplikacije urejati adresar na telefonu ? Namreč sam P1i nima opcije zamenjave priimek- ime na ime-priimek po kopiranju iz SIM kartice, kot bi si želel. Hvala za odgovor .

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.471
6.977
113
ne poznam dreamconnecta, vendar je očitno zadeva za poskusiti.

jaz imam moje kontakte outlooku in in sinhroniziram, tako da se mi ni bilo nikoli treba s tem ubadati.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
ksz...sem opazil da tudi če je telefon zaklenjen (tipkovnica) lahko odtipkam in kličem na 911. 113 pa ne...nisem pa dejansko stisnil "kliči" mogoče pa vseeno kako preusmeri na 113...... ??

Navid

Majstr
3. dec 2007
278
275
63
Citat:
A to na Sinope, ker meni še vedno kar ne gre!
frown-1.gif

Ne na Sinope, v settings.

this is the settings for people who have same problem:
In the phone
1. account name-whatever you like
2. network name (SSID) - name you defined in your router setup (you get that name after scaning).
3. authentication - open
4. network mode - infrastructure (ad hoc is to pair two clients avoiding router e.g. P990 and a PC with wifi adapter which you don't need)
5. data encryption - WEP
6. default WEP key - 1
7. define WEP key - #1
8. WEP key type - HEX
9. enter 10 digits WEP key in appropriate field (10 digits that you entered in the router after chosen WEP 64bit HEX)
10. Find phone's MAC address

In the router setup
1. network name (SSID) - that name you will enter in position 2. above (in the phone)
2. authentication - open (same as on the phone)
3. data encryption - WEP 64bit, enter 10 HEX digit key in field #1
4. MAC filtering - enable. You will enter phone's MAC filter.

vir: Klik

Sporoči, če ti je/ni uspelo...

LP,
Navid

miki331

Zelenc'
4. nov 2007
27
0
1
Nop! drugje je bil štos. Povezavo PPPoE sem v Sinope skenslal in ustvaril direkt povezavo jasno sem moral jaz (butelj) najprej ugotoviti kje pa kako. Problem je bil v tem ker sploh nisem vedel da je to sploh možno na Sinope. No sedaj že veselo brovsam in tole pišem prek wifi-ja. Mogoče se še kaj poigram z zaščito.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Živjo!

Mene pa zanima, če se da kako uštimat, da imaš telefon pržgan (zgolj zato, da te zjutraj zbudi budilka), vendar ne želiš, da si dosegljiv?
(želim pač spat brez motenj
smirk-1.gif
)

Hvala!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.