Vse o avtodomih in avtodomarstvu

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.165
1.401
113
Kako mislis zaprli? Za letos konc al kej druga? Mam v planu eno kolesarsko s ta malim ubodet pa bi sla mim in seveda v bazene...

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.103
1.038
113
To je mišljeno kot postelja? o_O

GLAVAN_FREE_VAN_AVTODOM_AC_GLAVAN.jpg

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.152
5.436
113
Mišljeno že, če pa je, je pa stvar debate. Jaz bi temu rekel počivalnik.

"Kakaš" pa očitno med vožnjo skozi okno. :evil:

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.103
1.038
113
Jaz na to gledam, kot nadomestek igluja, ko hitro potuješ in ti ni zvečer/zjutraj igluja postavljat/pospravljat.
Bi na prvo mesto postavil pošteno spanje, ne pa kuhanje v minivan-u

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.152
5.436
113
Ima pa pečico, kar je tudi pri "resnih" ADjih nadstandard in kmalu večini služi kot dodatna omarica. ;)

jello

Guru
22. sep 2008
11.709
4.862
113
Car Si štartal v petek v Dolomite kot je bil plan?

Stelvio sem imel v planu že lani, pa je zadnji vikend avgusta na vrhu snežilo. V soboto sem si šel tako po 20 letih osvežit če je še tako kot imam v spominu. In dobil potrditev, da se mi ne da rinit čez, če res ni nujno. Tihi plan je bil sobota Stelvio bike day in nedelja Gavia bike day, torej dopoldne bicikel, zvečer premik iz Prata v Bormio in v nedeljo enako, dopoldne na Gavio, popoldne čez Stelvio nazaj domov.

Parkiral sem v Spondigni, pri odcepu za Stelvio, parking pri kolesarski cesti, dopoldne sva šla na Stelvio iz Prata in preko Umbrail pass dol v Švico in nazaj v Spondigno. V soboto popoldne ko so Stelvio odprli za promet sem raje odprl pir, v nedeljo pa sva namesto Gavie odpeljala Resia pass (jezero Resia iz katerega po zajezitvi reke leta 1950 gleda samo zvonik).

Gavia in Mortirolo pa za naslednjič.

20260829_113437.jpg

20260830_113053.jpg

Car

POSTman
4. avg 2007
8.931
3.190
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
Car Si štartal v petek v Dolomite kot je bil plan?

Stelvio sem imel v planu že lani, pa je zadnji vikend avgusta na vrhu snežilo. V soboto sem si šel tako po 20 letih osvežit če je še tako kot imam v spominu. In dobil potrditev, da se mi ne da rinit čez, če res ni nujno. Tihi plan je bil sobota Stelvio bike day in nedelja Gavia bike day, torej dopoldne bicikel, zvečer premik iz Prata v Bormio in v nedeljo enako, dopoldne na Gavio, popoldne čez Stelvio nazaj domov.

Parkiral sem v Spondigni, pri odcepu za Stelvio, parking pri kolesarski cesti, dopoldne sva šla na Stelvio iz Prata in preko Umbrail pass dol v Švico in nazaj v Spondigno. V soboto popoldne ko so Stelvio odprli za promet sem raje odprl pir, v nedeljo pa sva namesto Gavie odpeljala Resia pass (jezero Resia iz katerega po zajezitvi reke leta 1950 gleda samo zvonik).

Gavia in Mortirolo pa za naslednjič.

Poglej priponko 108142

Poglej priponko 108141
Ne, je prišlo do manjše spremembe plana. Jaz sem hotel v Dolomite, moja pa na morje in sva sklenila kompromis in sva šla na morje.....
Hecam se!.
Danes sva štartala, Bloško jezero, Škocjanske jame, sedajle pa sva v Lipici. Jutri ogled Lipice, potem v sečoveljske soline v SPA Lepa vida, potem nočitev PZA Izola in Koper, potem pa še ne veva. Najbolj mogoča varianta je transfer do 5 Terre, dva dni tam, potem pa mimo Portofina do Milana na koncert. Za naprej pa so v igri med drugim tudi Dolomiti, odvisno od vremena in moje najdražje, če ne bo hotela v ST. Tropez....

• Všeč mi je
Reactions: aljoman