Predvidoma štartam 29. avgusta, tako da mislim, da z gužvo ne bi smelo biti več nekih problemov. V Milano pač moram, to mi je vmesni cilj.Od naštetih prelazov na nobenem ni neke panike, sem bil letos julija, dovolj široko in večinoma nov asfalt. Verjetno pa bo sedaj večja gužva. Na seznamu je za moj okus preveč krajev v katere ne bi hotel avgusta. Namesto milana raje kakšen dan več v bergamu, namesto garde raje iseo ali como. Pza- jev je dovolj, če rabiš konkretno za jug garde ali ostala jezera lahko pogledam, kje točno sem bil, na severu garde (riva, nago-torbole) je bilo avgusta vedno vse polno in letos za prvomajske tudi.
V dolomitih sem parkiral v alta badii pod žičnicami in v arrabi pri "športnem parku" - zapuščeno zunanje hokejsko igrišče, kjer parkirajo vsi.
Sedaj mi Google predlaga pot preko Avstrije, mi je ok. Po tvojih priporočilih sem naredil novo pot, ampak sedaj se pa res bojim, da bo preveč za 6-7 dni....Jaz bi začel na 3 Zinnen, pa čez Cortino in prelaz Falzarego v Alta Badio, ker v Arrabo dol je en tečen odsek, če se prav spomnim ni za AD, pol pa počasi v Val Gardeno, pa Bolzano in Garda pa domov.
Mengeš- Lienz- 3 zinnen- Cortina D Ampezzo- Passo Falzarego- Passo Pordoi- Passo Sella- Prelaz Stevio- Bormio- Milano . Zdaj pa priporočila za kampe oz. PZA-je na tej poti, da je v bližini kakšna gondola ipd.
Zdej pa mal razmišljam, da bi po koncertu v Milanu se spet zapodil v Dolomite, ampak se bojim, da najdražja ne bo navdušena....