Vse o avtodomih in avtodomarstvu

Car

POSTman
4. avg 2007
8.927
3.181
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
Okvare motorja, grelca, hladilnika, you name it, so del avtodomarstva in po mojem skromnem mnenju čist paše v temo. Prebereš neko resitev in ko si ti na tem, ti poci v mozek in rešiš.
Se strinjam, razen okvare motorja. Ok, kakšne enostavne zadeve, ne pa dve strani razpredanja o dpf al čemu že. Za to so druge teme. Avto je avto, bivalni del je pa druga stvar.

• Wow
Reactions: Kamele0N

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.071
5.347
113
Se strinjam, razen okvare motorja. Ok, kakšne enostavne zadeve, ne pa dve strani razpredanja o dpf al čemu že. Za to so druge teme. Avto je avto, bivalni del je pa druga stvar.
Naslov teme:

Vse o avtodomih in avtodomarstvu​

Pika.

8 stopenjska avtomatika, 2.2 140ps. V taki kisti
A to je že novi, t.i. Toyota (Aisin) menjalnik?
Ker moj je še stari Chrysler 9 stopenjski s 180 KM.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.234
8.904
113
pri taščici
Zaradi mene lahko moje prispevke brisete.
Ce je se kak moderator na alterju.
Ali pa razdeli na tehnicne in potovalne teme.
Je pa ta info (baje nisem prvi ki je imel to tezavo) in tezave okol adbluja dpf in podobno mogoce zanimive za potencialne kupce AD.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in kalbo

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.052
11.479
113
Vem kako sem temi dal naslov!
Sem pričakoval več o tem, kako potujete, nasvete o potovanjih, pa o težavah v bivalnih delih avtodomov, ne pa o faking motorjih. Če pa že, ne na dolgo in široko o stvareh, ki jih večina ne zanima in razume. Pejte v drugo temo! Fak no!!!
Še enkrat te bom vprašal, ali gre tvoj avtodom na pedala, ali ima not motor, ko ga voziš stiskas sklopko, vrtiš volan, ma zmigavce itd? Tvoj Iveco 2,3 ma tud svoje muhe, ki se jih da včasih rešit na cesti, mogoce te pa kdaj kak spomin na temo reši avtovleke. Ni fajn če mora avtodom na vleko na sred dopusta.

Tako da jaz si bom dovolil tukaj pisat o vsem v zvezi z avtodomarstvom in avtodomi, tudi tako vitalnem delu avtodoma, kot je motor, tudi če me ti ki si odprl temo nesramno podiš stran.
Tko da fak no, razumi že besedo avtodom, je avto in dom.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.582
2.552
113
Včeraj zapustili Olimio, ker so kar zaprli aqualuno, jaz sem samo gledal. Zahteval in dobil denar nazaj. 300€ rabijo za družino za 2 noči. Dal 153€ za eno noč in mal toboganov. Bom tudi dopisal lepo google oceno, vam pa v vednost, Norveška ni bila tako draga. Zadel na lotu nateg. Probali lepo Kozjansko, pa nas ne bo več nazaj. Lepe gorenjske skrbi. Prišli zapravljat v Ptuj.

• Všeč mi je
Reactions: Car in Hanzi