Fiat ducato AD, Se pregreva avtomatski menjalnik pri zunanjih 40C?
V YouTubu lahko uživate v videoposnetkih in glasbi, ki so vam všeč, nalagate izvirno vsebino ter delite vse s prijatelji, družino in svetom.
www.ac-glavan.si
Ne vem no, tema je namenjena potovanjem in nasvetom, ne pa temu, da se rešuje, ko Hanziju rentan kemper ne vleče....A tvoj avtodom gre pa na pedala? Sam vprašam.
Okvare motorja, grelca, hladilnika, you name it, so del avtodomarstva in po mojem skromnem mnenju čist paše v temo. Prebereš neko resitev in ko si ti na tem, ti poci v mozek in rešiš.Ne vem no, tema je namenjena potovanjem in nasvetom, ne pa temu, da se rešuje, ko Hanziju rentan kemper ne vleče....
Se strinjam, razen okvare motorja. Ok, kakšne enostavne zadeve, ne pa dve strani razpredanja o dpf al čemu že. Za to so druge teme. Avto je avto, bivalni del je pa druga stvar.Okvare motorja, grelca, hladilnika, you name it, so del avtodomarstva in po mojem skromnem mnenju čist paše v temo. Prebereš neko resitev in ko si ti na tem, ti poci v mozek in rešiš.
Naslov teme:Se strinjam, razen okvare motorja. Ok, kakšne enostavne zadeve, ne pa dve strani razpredanja o dpf al čemu že. Za to so druge teme. Avto je avto, bivalni del je pa druga stvar.
A to je že novi, t.i. Toyota (Aisin) menjalnik?8 stopenjska avtomatika, 2.2 140ps. V taki kisti
![]()
Carado A 361 - AC Glavan
Carado A 361 - Najem avtodoma ali bivalnega kombija v Celju. Ponujamo visoko kvalitetne avtodome z vso opremo, ki jo potrebujete na vašem dopustu.www.ac-glavan.si
No v glavnem pravi avtomat, ne robot?Nimam pojma o tehniki v njem. Ne spremljam.
To sem dobil "last time".
In prvic smo sli z AD na kratek dopust.
Vem kako sem temi dal naslov!Naslov teme:
Vse o avtodomih in avtodomarstvu
Pika.
Nisem nobene 9 zasledilNa heblu piše 9 če je 9 stopenjski.
Še enkrat te bom vprašal, ali gre tvoj avtodom na pedala, ali ima not motor, ko ga voziš stiskas sklopko, vrtiš volan, ma zmigavce itd? Tvoj Iveco 2,3 ma tud svoje muhe, ki se jih da včasih rešit na cesti, mogoce te pa kdaj kak spomin na temo reši avtovleke. Ni fajn če mora avtodom na vleko na sred dopusta.Vem kako sem temi dal naslov!
Sem pričakoval več o tem, kako potujete, nasvete o potovanjih, pa o težavah v bivalnih delih avtodomov, ne pa o faking motorjih. Če pa že, ne na dolgo in široko o stvareh, ki jih večina ne zanima in razume. Pejte v drugo temo! Fak no!!!