Vse o avtodomih in avtodomarstvu

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
841
15
18
Zanimivo, jaz pa sem ravno hotel napisat, da za 10 jurjev ne bo nek presežek - bom raje tiho dalje.

Recimo ta ima solidno izbiro: https://www.avto.net/Ads/results.as...=0&zaloga=10&arhiv=0&presort=&tipsort=&stran=
Verjetno imamo različna pojmovanja, kaj je dobro in kaj ne. Jaz ne rabim fensi zadeve, pa tudi 20k eur dajat za to, da ti veje gor letijo, pomoje nima smisla. Za enih 8k dobiš 20 let staro prikolico z baldahinom, kar je pomoje za naše potrebe ok.

Še ena ideja: a obstaja dolgoročni najem prikolice? Da bi jo najel za pol leta? Če grem po rednem ceniku 70 eur/dan, je bolje, da kupim novo. Če ni ta pavšal po enem letu ne bo več dišal, pač vrnem prikolico in še parcelo, sicer mi pa ostane prikolica, ki se jo verjetno težko znebiš.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.538
2.673
113
Če te veseli spanje v smradu na pol gnile prikolice s prešvicanimi penami za spanje (ja vem boš vse menjal + XYZ €), po možnosti še komaj vozne, go for it - prodal je ne boš več, vsaj za tvoj vložek ne. Lahko pa vzameš če imaš veliko srečo eno lepo prikolico za ta denar in jo boš po enem letu ko te mine prodal za +- enak denar.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.645
1.254
113
A ne bo 10k pavšal pri teh zlatarjih? Kar se pa ostalih kampov tiče, je pa samo zadnje Google komentarje za brat. Neverjetno. Poden.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.240
6.779
113
Verjetno imamo različna pojmovanja, kaj je dobro in kaj ne. Jaz ne rabim fensi zadeve...

Nobena prikola ni fensi... Ce imas samo za morje, naj ima klimo za hlajenje, ce mislih v drugih letnih vasih kam rinit tudi solidno ogrevanje.

Ne vem, ce lahk kaj dosti izbiras pri zvočni izolaciji, bi pa ta tudi bila visoko na spisku pri meni.

Dobr, jaz od nekdaj mrzila te skatle, so bile druge orednosti, ki jih hvala bogu zdaj vec ni, in smo hodil skoraj 20 let v prikolo na pavsal. Menjali ene 3 ta čas, vsaka je bilo bistveno boljsa od prejšnje, vse pod črto pa poraz.

Je pa s femi kistami tako, da so spet mal trendi. Avtodomi se bolj. Kupis danes, za isti denar prodas cez par let. Ampak ne take, k je ze zdaj za na odpad. Pa seveda ne smes zamudit, ko bo nekaj drucga "in".