Vse o avtodomih in avtodomarstvu

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.425
2.173
113
Sta bila dol dva bela Volvota karavan z Adrijami (obe Adori), pa sem z pivom v žepih okoli hodil :fredi:.

Škoda, ni vrag, da se morda kdaj kje ne ujamemo.

Bi bilo zanimivo malo pokramljat.
Še to sem zamudil. Imam pa bel Volvo in Weinsberg prikolico. Adria je bila top izbira, pa je bila bolje opremljena švabica jurja ceneje. Hvala. Najdemo priliko.

• Všeč mi je
Reactions: olfa

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.686
3.698
113
Najbolj žalostno je to, da nimaš punkta, kjer bi se lahko stehtal. Pustimo razne Dinose in deponije, ko te začudeno gleda, kaj počneš tam.
Preden greš na pot te na tehničnih te sicer lahko stehtajo, samo ti ne dajo papirja, kar je kretenizem na kubik. Skratka težo lahko samo imaginiraš v mislih.
Redni tehnični pregledi in njihove tehtnice so en velik smeh, saj meritve odstopajo od leta do leta za 200kg, tehtano s povsem enakim vozilom in povsem izpraznjenim.
Skratka šele, ko te policaj stehta veš kje si. :aplauz:

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.425
2.173
113
Letos bo prikolica pridirkala do 4. leta in imam junija prvič tehtanje. Na AMZS Kranj hodim nekaj let na tehničnega, tako naneslo (ni mi najbližje), tehtanje avta imam v 10kg, tako da upam, da tvoj podatek ne drži, ker imam prazno prikolico kao 940kg, NDM pa 1.200kg in že kar nekaj opreme naložene. Ko bo prišel čas, se bom pripravil in sporočil podatek.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.686
3.698
113
Letos me je natehtal točno toliko kot je po homologaciji, čeprav je dodatno težo delala klima, tenda, vse kastrole, oblačila, posteljnina....po moji osceni najmanj 150kg, ravno toliko, kot je lani kompliciral, da sem prazen pretežek.
Sporoči, me res firbec matra. ;)

Yogi

Guru
1. sep 2007
5.032
1.468
113
Valhalla Če te zanimajo kile, se magari zapelji dol v Zarico v zbirni center. Tam je sedaj tehtnica na vhodu in stehta vsakogar. Mislim, da ti ne bodo komplicirali za tistih 20 sekund.

jello

Guru
22. sep 2008
11.299
4.465
113
Pa še tri kroge lahko po zbirnem centru zastonj narediš, komunala časti. 500m stran je begrad, kjer tehtanje stane 5 eur.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.383
4.893
113
Zgolj v opozorilo: pred kakimi dvemi leti sem par acujev odpeljal na MB surovino in na vagi pobral vijak v gumo. :oops1:

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.425
2.173
113
Živjo. V Bujah me je zeblo v noge, prikolica pa topla. To se ne bo več dogajalo. Za pod mizo rabim 2 x grelno blazino na 220 (link kaj bi zadoščalo). Imate kakšno priporočilo? Nabaviti si želim tudi rezervoar za sivo vodo, je tale iz povezave v redu? Dodal bi pokrovček s cevjo, ki bi nasadil na cevni odtok, da ne žubori voda tam spodaj.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.873
3.029
113
57
Planet zemlja
www.posta.si

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.425
2.173
113
Včeraj sem prišel domov. Tokrat na F1. Jeseni bo treba it še enkrat. Smo imeli en tak lep družinski reset, pa še lepo vreme.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.873
3.029
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
O lepo, smo naročili vreme a?
Sem bil namenjen v Porto sole, pa me je prijatelj, ki je bil tam, klical, da je megla in me preusmeril v San Servolo. Top! Ker so bile parcele Family zasedene, sem prvič vzel parcelo z jacuzijem. Fantazija, cele dneve sem se valjal v njem. V petek te še ni bilo, se mi zdi? Vsaj okoli 12h ne, ker so bile F! in F2 prazne. Sem še pomislil nate in malo gledal okoli, ampak na F1 pa res nisem šel gledat, ker je bolj "od rok". V bazenu in savni niste bili nič, ker je bilo skoraj ves čas prazno? Res škoda, da se nismo spoznali...

• Všeč mi je
Reactions: Valhalla

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.417
203
63
39
Živjo. V Bujah me je zeblo v noge, prikolica pa topla. To se ne bo več dogajalo. Za pod mizo rabim 2 x grelno blazino na 220 (link kaj bi zadoščalo). Imate kakšno priporočilo? Nabaviti si želim tudi rezervoar za sivo vodo, je tale iz povezave v redu? Dodal bi pokrovček s cevjo, ki bi nasadil na cevni odtok, da ne žubori voda tam spodaj.
Tak rezervoar imam jaz 4 leta in je cisto ok. Vcasih moram pod prikolo mal luknjo skopat, ker ni ravno najnižji. ;)

• Všeč mi je
Reactions: Valhalla

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.686
3.698
113
Po tleh daš 2cm stirodur in čez tapison. Meni ta varjanta krasno funkcionira pozimi.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.417
203
63
39
A nič ne kondenzira pod stirodurjem? V kamperju sem jaz imel od Vidalija tepih v katerega je blo všito električno talno gretje. Komaj se je čutilo da greje, ampak je blo super. Ni nič zeblo v noge.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj in Car

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.425
2.173
113
Hvala za pripombe vsem. Padel Ali. Dobil rezervoarček 19l, grelni tepih, solarni tuš na nogo, kleme za na akku, sedež var.,..

• Haha
Reactions: Samo Svoj