Vse o avtodomih in avtodomarstvu

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
9.222
4.268
113
TV je najbolj nepotrebna navlaka v AD, še bolj nepotrebna je satelitska antena na strehi!
Pravi človek, ki jih je imel v treh od petih. V zadnjem ga imam, ker so mi ga "podtaknili" v tovarni. Menda dela. :evil:

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.785
5.616
113
Pozabi na satelitsko....samo dodaja težo in odvzema prostor na strehi....plus da ti lahko kako štalo naredi na strehi (odvisno od montaže)

Navaden pameten LCD televizor.....po možnosti kak smarthub box da se povežeš z telefonom gor in thethering da maš net....

Al pa pač navaden LCD z usb režo.....pa en ključ 32Gb...64Gb z filmi gor katere si pač prej zdownloadaš.....pomojem bo prej dopust mimo kot pa boš ti vse pogledal.....škoda dopusta za filme btw....

Kamele0N

23. jul 2008
44.785
5.616
113
Kupiš pameten LCD.....ga povežeš z telefonom....in na telefonu poženeš Neo aplikacijo in gledaš na TV.....sije....lije.....na Nordkapu......al pa v Kumrovcu....

Ne rabiš met AD da to veš.....sam mal se moraš updejtat v lajfu.....

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: igi, hadghah in Car

igi

Guru
13. okt 2007
5.800
1.354
113
Celje
Drugače pa, kaj fali telefonu za gledanje TV? Za kakšno uro je že ok.
in če je želja po malce večjem zaslonu nabaviš še en prenosni monitor na usbc in je za občasno uporabo precej enostavno. No vsaj pri Apple napravah. Ne vem pa kako je to v Android plemenu.

Ne nimam AD, vseeno pa občasmo uporabljam takšno kombinacijo.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.286
2.114
113
Pri nas predstavlja laptop nujni pripomoček za potovanja, za urejanja rezervacij, nakupovanje trajektov, rezervacije vlakov, kupovanje vstopnic, vinjet in še marsičesa, kar je na telefonu zoprno delat. In se porabi tudi za risanke in filme. Samo kot predlog.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.836
2.921
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
Naj malo podrobneje razložim. Šele potem se boste smejali.... :cool:
V Ad že imava TV, ki pa je precej majhen. Prav tako imava vsak svoj telefon, vsak svoj računalnik, nabavil sem kable za povezavo telefona in računalnika s TV, ampak... Moja hoče TV kot doma, da z daljinčkom v roki prestavljaš programe. Vsako prepričevanje je zaman, tisti, ki ste poročeni, najbrž veste kako to izgleda. V glavnem, sedaj je prišlo pa tako daleč, da sem se tudi jaz navdušil nad tem, v bistvu me je začela motiti velikost obstoječega TV-ja, sploh ko sem videl, da se spodoben 24" dobi za 140€. Za ta denar je potem bolje kupiti TV, kot nek prenosni monitor, kot je predlagal Igi. Btw., imam tudi kar spodoben projektor, sicer iz Temu-ja, ampak dela top...;)

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.903
10.936
113
Pri nas predstavlja laptop nujni pripomoček za potovanja, za urejanja rezervacij, nakupovanje trajektov, rezervacije vlakov, kupovanje vstopnic, vinjet in še marsičesa, kar je na telefonu zoprno delat. In se porabi tudi za risanke in filme. Samo kot predlog.
Vidiš, jest pa to vse počnem s telefonom. Od vinjet, kart in tako dalje.

• Všeč mi je
Reactions: igi

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.903
10.936
113
Naj malo podrobneje razložim. Šele potem se boste smejali.... :cool:
V Ad že imava TV, ki pa je precej majhen. Prav tako imava vsak svoj telefon, vsak svoj računalnik, nabavil sem kable za povezavo telefona in računalnika s TV, ampak... Moja hoče TV kot doma, da z daljinčkom v roki prestavljaš programe. Vsako prepričevanje je zaman, tisti, ki ste poročeni, najbrž veste kako to izgleda. V glavnem, sedaj je prišlo pa tako daleč, da sem se tudi jaz navdušil nad tem, v bistvu me je začela motiti velikost obstoječega TV-ja, sploh ko sem videl, da se spodoben 24" dobi za 140€. Za ta denar je potem bolje kupiti TV, kot nek prenosni monitor, kot je predlagal Igi. Btw., imam tudi kar spodoben projektor, sicer iz Temu-ja, ampak dela top...;)
Zakaj bi se smejali, nardiš kot hoče gospa, kamelči sicer nos taprave iberhoze doma, normalni pa vemo kako zadeve gredo.

• Všeč mi je
Reactions: Car

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.286
2.114
113
A je prostor za zamenjavo obstoječega z večjim? Če je, sam gasa, če si to želita. Pa dobiš daljinčk. Mogoče bo potrebna še menjava vesa nosilca, da se bo lahko drugače obrnila in je rešeno.

• Všeč mi je

Kamele0N

23. jul 2008
44.785
5.616
113
Zakaj bi se smejali, nardiš kot hoče gospa, kamelči sicer nos taprave iberhoze doma, normalni pa vemo kako zadeve gredo.
Za kar je (prvotno) napisal je tudi dobil fer odgovor......zdej če je pa njegova fina pa bi v ADju mela velik TV z daljincem ki ga bo Car vsak dan prestavljal po AD si je pa sam kriv....

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
9.222
4.268
113
Ne izzivaj!!!o_O
A ti sliko dam?
Sicer neumna postavitev, ampak to je 32"

csm_Durchsicht_mit_Stilwelt_casablanca_2Carthago_C2-tourer_I145RB-LE_lightweight-3.5t__4964fbe...png

• Haha