Bi rekelCitat:
Uporabnik doctorz pravi:
Joj katastrofa ta država res ni poštena
meni so uposteval za 2012. Najbrz zaradi tega ker imam visje doklade zaradi dodatnega otroka.Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Enako, razlika je le v tem, da se pri vrtci prišteje še znesek prejetih doklad preteklega leta.
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Dobil sem pošto, da moja tamala ni sprejeta v vrtec
Je še kakšen tak nesrečnik in kaj ste/boste storili?
Poznate kakšne dobre in poceni (to sicer ni za pričakovat) zasebne vrtce?
Bemti to točkovanje, živim zravn vrtca s svojimi predniki vred že 200 let, moj ta drugi otrok zaključuje ta isti vrtec, jst sem bil tam itd itd. in zdaj ne dobim vrtca!"#!""!"#$%&%$
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Dobil sem pošto, da moja tamala ni sprejeta v vrtec
Je še kakšen tak nesrečnik in kaj ste/boste storili?
Poznate kakšne dobre in poceni (to sicer ni za pričakovat) zasebne vrtce?
Bemti to točkovanje, živim zravn vrtca s svojimi predniki vred že 200 let, moj ta drugi otrok zaključuje ta isti vrtec, jst sem bil tam itd itd. in zdaj ne dobim vrtca!"#!""!"#$%&%$
Srečo imaš, menda zaradi višjih stroškov za vrtce starši množično izpisujejo tamale, morda se bo zdaj našel prostor.
Pa lepo sem rekel folku, naj ne trapajo z varčevalnimi računi za froce. Oh ja.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Malo smešno je, da sem za otroka naredil varčevalni račun zdaj pa bi zaradi tega lahko dobival manj doklad... nemoreš verjeti
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:Jaz že shranjujem papirčke v nogavicah. Na banki bo samo še plača in kredit. Varčevanje pa kje drugje. Najbrž bo nekaj šlo v srebro, ki je zdaj relativno poceni.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kako to misliš? Jaz sem decembra 2011 oddal vlogo za vrtec + otroški dodatek in dobil odločbo sredi marca 2012.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
LOL
verjetno pa je neka meja za vrednost vozila. Nad tem pa je premoženje. NAma niso nobenega avta upoštevali (2 in 5 let stara). Pa imam za svojega lizing, ženin pa je odplačan...
Čisto mimo grede... Kaj pa ti iščeš na CSD Šiška? A nisi ti nižje ob Savi?
Pa še off: po koliko imate karton ŽuJang-a? Pred tem je bil pri Tony-ju 15 EUR...