tam pri temnih je doma.Katarina ima lokal nekje na Dravski ulici, okoli picerije Verdi. Kam stopita pol proti stanovanju? Nekje na bregu Drave, pa malo notri?
tam pri temnih je doma.Katarina ima lokal nekje na Dravski ulici, okoli picerije Verdi. Kam stopita pol proti stanovanju? Nekje na bregu Drave, pa malo notri?
Kar pogosto je v takih primerih 'narečje'. Ne samo takrat, ko je zgodba v ZDA temveč tudi ko je drugje po svetu!...V hollywoodu se snema po celih USA, tudi v EU velikokrat, pa se mi zdi da ne prilagajajo narečja lokaciji snemanja.
po poteh detektiva Vrenka ali "Kje je Vrenko seme delil?"Vem, vem, samo spomine obujam, me že več let ni bilo na totem koncu, pa rad malo razložim doma, jih moram peljat počasi malo gor.
Meni je serija všeč, problem pa vidim, da jim bo pri naslednjem umoru slovenskih igralcev zmanjkalo. Sem iz MB pa bolj kot jezik me zanima, kje so vse te hiše
Bodo pa naturščeki. Te so se še vedno dobr izkazal.Meni je serija všeč, problem pa vidim, da jim bo pri naslednjem umoru slovenskih igralcev zmanjkalo. Sem iz MB pa bolj kot jezik me zanima, kje so vse te hiše
Galerija je IZUM, Rifle pa bi znal biti iz Bezenškove, pod Koroškim mostom.Stare vile so Aškerčeva, Prešernova, Tomšičev drevored - no tam okoli.
Policija - zavarovalnica Sava, prej ZM
Bloki in notranjost - Ljubljana Situla + studio.
Jazz club - bivši Petelin (za notranjost ne vem).
Nekaj pejsažov z vrha ZM ali Hotel City.
Kje pa je "fotr Rifle" doma pa po moje Studenci, Tezno, Pobrežje.
Ja Dom družbeno-političnih organizacij sem pozabil omeniti.Galerija je IZUM, Rifle pa bi znal biti iz Bezenškove, pod Koroškim mostom.
V Petelinu sem bil parkrat, ampak se ne spomnim, da bi imel stopnice navzdol (očitno se vse spreminja).Jazz club - bivši Petelin (za notranjost ne vem).
denci, Tezno, Pobrežje.