Samo lokacija vhodnih vrat, za notri nimam pojma, verjetno kak LJ klub.V Petelinu sem bil parkrat, ampak se ne spomnim, da bi imel stopnice navzdol (očitno se vse spreminja).
Samo lokacija vhodnih vrat, za notri nimam pojma, verjetno kak LJ klub.V Petelinu sem bil parkrat, ampak se ne spomnim, da bi imel stopnice navzdol (očitno se vse spreminja).
V Petelinu sem bil parkrat, ampak se ne spomnim, da bi imel stopnice navzdol (očitno se vse spreminja).
a tale jazz klub dejansko funkcionira?
a imate ljubljancani kaksen tak pajzl z zivo glasbo? lahko tud kej drugega spilajo, sam da je v zivo, pa da lahko cvekas zraven, da ni to koncert, k se ne mores pogovarjat?
a fotr Rifle? men on sploh ni za igralca, ne vem zakaj
zgleda sem prevec Podarim dobim gledal
Jazz Club Gajo?
Imajo na svoji strani sliko s snemanja.V odjavni špici je med zahvalami naveden jazz klub Blunout Domžale.
Imajo na svoji strani sliko s snemanja.
Ta druga zgodba je bila pa tako prozorna že od začetka, samo motiv so morali nekje iz riti potegnit. Itak je bilo jasno kdo je morilec, ko je bakico v temno škatlo posadil in ji dal črno masko gor pa slušalke.
Točno tako. Žal je bilo tudi meni takoj jasno, pa sem si mislil "nemogoče, preveč simpl"
Ampak je blo točno tako, preveč predvidljivo in simpl ... še vedno grenko-sladek feeling glede te nadaljevanke, še vedno v skladu s (slovenskimi) pričakovanji.
Meni je bilo pa ravno to brez veze. Kaj hudiča je tisti odvetnik tam delal, mi ni jasno. A nimaš pravice molčati? Torej bi ga moral butnit in mu reči STFU.Mi je bilo pa zato všeč Dolijevo končno zaslišanje z njegovim izbruhom.
Ja, vem, ampak je Doli razlagal Angeli o multimedijskem umetniku (ne Koreniki), potem pa preveza čez oči in slušalke.Če se ne motim je bila to ena druga “umetnina” v drugem delu galerije, ki ni imela veze z umetninami g. Korenike.
Pa to še ni vse: ko se je v prvem delu (drugega knjižnega dela) Tetičkovičeva srečala na tisti slikarjevi žurki z Dariom Vargo, sem mislil, da bo rekla:
Ja Srečko, a si ti tudi tu? (realcija Srečko Debevc - sestra Franja)
p.s. tudi meni Rifle ne spada sem not, ne vem no ...