Si ga kdaj videl v gledališču?Rifle nikoli ni bil kaj prida igrač. Podarim dobim, to je bila vloga zanj, ostalo pa, vseeno če ne bi. Imamo pa kar nekaj dobrih srebrnih btw
Si ga kdaj videl v gledališču?Rifle nikoli ni bil kaj prida igrač. Podarim dobim, to je bila vloga zanj, ostalo pa, vseeno če ne bi. Imamo pa kar nekaj dobrih srebrnih btw
Rekel si, da Rifle nikol ni bil kaj prida igralec, da zanj je bil Podarim dobim, pa sem te vprašal, če poznaš komplet njegovo kariero. Tale Vrenko je pač klasična slo TV produkcija, kjer mislijo da so v gledališču in mi zato ni preveč všeč.Meni osebno ni kaj prida. Sem ga gledal z Bizovičarjem, pa še eno gledališko igro pred leti (Vrnitev domov se mi zdi?).
Sicer pa, a niso te serije namenjene nam, gledalcem pred tv zasloni? In v čem je problem, če se izrazi mnenje? Dobro ali slabo.
Vprašal si me po igrah v gledališču, zato sem ti napisal da sem ga gledal v eni predstavi in tisto nesrečno z Bizovičarjem.Rekel si, da Rifle nikol ni bil kaj prida igralec, da zanj je bil Podarim dobim, pa sem te vprašal, če poznaš komplet njegovo kariero. Tale Vrenko je pač klasična slo TV produkcija, kjer mislijo da so v gledališču in mi zato ni preveč všeč.
Vprašal si me po igrah v gledališču, zato sem ti napisal da sem ga gledal v eni predstavi in tisto nesrečno z Bizovičarjem.
Kar pa se tiče filmskih vlog, sem ga pa videl v kar nekaj filmih (Cvetje v jeseni, Poletje v školjki, Čisto pravi gusar, Do konca in naprej...). Poleg Naše male klinike (ni bil smešen- meni osebno, da ne bom spet komu stopil na žulj).
Če bi prebral moj post malo nazaj kjer sem napisal, da sem ga videl z Bizovičarjem in še nekaj let nazaj v še eni gledališki predstavi, se ne bi zdaj jajcal tukaj z mano. Pa lep dan ti želimKalbo je imel v mislih gledališko predstavo. In po napisanem sodeč ti rifleta v gledališču videl nisi.
Zdaj res ne vem ali me drkaš ali ne znaš brat ali samo selektivno bereš?Ravno obratno, oglasil sem se zato, ker si kalbotu odgovarjal da ga poznaš iz gledališča, ker si ga videl z bizovičarjem.
Po moje so prišli na kočo z leve zaradi lepšega zelenega kadra.Meni je bil izziv po spominu najt vse lokacije snemanj, recimo zakaj so na MB kočo prišli z leve, če vsi vemo, da je vhod z desne.
Za zadnjo gostilno se nisem še odločil katera je - pač malo hodim po MB gostilnah.
Pie zadnje čase organsko ne prenašam nikjer, tako da mi je pač brez veze.
Novi kriminalist - prišel je iz Celja v "prekomando", ni treba da govori Mariborsko - zaenkrat je še bolj na mrzli strani pri meni.
Klošar - zakaj ne bi smeli klošarji "migrirat" v drugo mesto, sploh taki filozofsko navdahnjeni - no ja sicer pa Boštjančič res ni klošarski tip, ampak ne moremo vedno Novaka ali Javšnika gledat za take vloge.
Janez Hočevar Rifle - korektno odigran star, tečen, nemočen, zagrenjen fotr/kriminalist. Dejstvo da lik ni za Oskarja.
Sicer pa tisti, ki vas motijo pomanjkljivosti v narečnih izgovorjavah - poslušajte Reporterja Milana na Radiu City in uživajte - več kot pol Sloveniji to ni smešno, pač pa slaboumno in že od začetkov Reporterja Milana in Javšnika, velja mariborščina/štajerščina v ostalih delih SLO za govor norčkov.
Ja saj to se mi zdi logično, pač kader je lepši; je pa ostalo "tak v luftu" zakaj so sploh bili tam - očitno v povezavi s konferenco, za katero pa sploh ne vemo o čem je.Po moje so prišli na kočo z leve zaradi lepšega zelenega kadra.
Je pa z leve tudi markiran dostop in sicer če prideš iz smeri slapa Skalca...
vemo, na plakatih piše, neka zelena agenda bla bla bla pač to kar je zdaj moderno.Ja saj to se mi zdi logično, pač kader je lepši; je pa ostalo "tak v luftu" zakaj so sploh bili tam - očitno v povezavi s konferenco, za katero pa sploh ne vemo o čem je.
Torej nimaš pojma.vemo, na plakatih piše, neka zelena agenda bla bla bla pač to kar je zdaj moderno.