Vprašanje za 8888

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a tud ce je upraviceno dobil okol kepe?

A lahko kdo upravičeno udari otroka, posebno tujega? Si ti čist diht? Probaj. če upaš.
Sploh pa nekdo, ki mu otroka zaupaš, da ga bo učil o strpnosti, božji dobroti in ljubezni.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
haha... če bi delal piz.darije bi ga zihr. in potem bi pričakoval, da mi daš še za pir, ker ti otroka usmerjam v pravo smer.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
haha... če bi delal piz.darije bi ga zihr. in potem bi pričakoval, da mi daš še za pir, ker ti otroka usmerjam v pravo smer.
Probaj.
Od pera bi dobil samo s kriglom po prazni betici.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ok. pol pa mulcu napiš na čelo, da je tvoj, da bom vedel!
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Čak mal, za pretepanje otrok mam nulto toleranco, pika. Zato misliš, da bom na učitelja tulil, ker se mula ne bo učila? Kako gre to skupaj, mi ni jasno.

Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ok. pol pa mulcu napiš na čelo, da je tvoj, da bom vedel!
smile-1.gif

Ti si pol en od teh, ki s pretepanjem otrok dokazujejo svojo superiornost in nadmoč. Res upam, da boš enkrat pravega mulca usekal okol ušes, čist zares.

Patriot, to da nekdo pretepa tuje otroke, ker naredijo neumnost, je pravi starš, aneda?

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Znanec, profesor, je skor iz šhta letel, ker je okol ušesa enga dijaka, kateri ga je provociral. Pa je drugače čist skuliran tip.

Zakaj morajo bit varnostniki po šolah?

V "mojih" časih so te profesorji napizdili, pa si dal mir. Al pa je kater šel z nami na pir, pa je bilo spet O.K.
grin1.gif

Zdaj pa se dogajajo take stvari, da te srat prime.
crazy1.gif

Citat:
Patriot, to da nekdo pretepa tuje otroke, ker naredijo neumnost, je pravi starš, aneda?

Ni nujno. Nas je še župnik.
bonk.gif

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Enako. Ali pa celo uro stat v kot, obrnjen proti kotu. Zaušnica, hruška (peščica po glavi) ni bilo nič hudega.
Danes pa pol mladine zabluzi, četrt jih nekam pride, četrt pa je kriminalcev
smile-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
.....moj Mitja.... To je bilo v naših časih.
V današnjih časih pa je moj Luna Jan, moj Tej, moja Zoja Iana ipd.

4x8, ti se boš pa moral malo manj s cerkvenimi mišmi družit, ker si že čisto prtegnjen... Imaš že overdose rožne vodice in kristusovih teles (uf, tole me spominja na kanibalizem).

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Vse to, ker ne dobijo batin? Dejte ga mal manj srat, no.

Pa resno no. Noben jim ne vcepi spoštovanja do nadrejenih, starejših, do nikogar. Današnji neotesan froc lahko brez slabe vesti reče starejšemu IVP.
Valda govorim za tiste, ki pač niso tiho ko miši v šoli.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Ni nujno. Nas je še župnik.
bonk.gif
Mene je tudi župnik enkrat usekal na polno. Na duhovnih vajah smo zvečer, ko bi mogli že spati, kartali. To naj bi bile hudičeve podobice, 8888 je to res?
V šoli jih nisem nikoli fasal (vsaj ne od učiteljev).

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
Sem vedu, da si bil že kot otrok bolj čuden!!!
smile-1.gif
Ja itak. Čuden ne rataš kar preko noči, je treba biti kar vztrajen in iti korak po korak.

B81

22. jul 2007
37.692
10.969
113
Uuu, duhovne vaje...ker nismo dali mira zvečer, je prišel pater v sobo in nas dobesedno razmetal po sobi. Spali smo ko bubike dalje
grin1.gif

Smo si 4 nakupili polne vrečke sladkarij, pa so nam vse pobrali in razdelili na mize pri večerji med vse, ki smo bili tam
smile-1.gif

Res pa smo se maščevali tako, da smo naredili štalo pri verouku, šli ven in potem vsa kolesa, ki so bila zunaj, zložili eno na drugo, da so se pedali zapletli in so pol ure reševali narazen...škoda, da ni bilo mobitelov
smile-1.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Pater vas je razmetal po sobi, najbolj divji pa je moral spat pri njemu?
wink-1.gif

Pobral vam je vrečke s sladkarijami in jih razdelil?
13.gif
Vsi isti....