Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
8888 Sveto pismo si dal samo enkrat skozi? Kaj pa Biblijo, recimo prevod iz 96 leta? Dost zanimivo branje. Solovjova si kdaj bral? Zanimiv pogled na tematiko, ki ti je blizu.
Taprav se oglašaCitat:
Uporabnik 8888 pravi:
Patriot naj te ne skrbi za mene, mislim da moraš najprej pri sebi razčistiti!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Patriot naj te ne skrbi za mene, mislim da moraš najprej pri sebi razčistiti!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Glej, meni je otrok svetinja, če so nekateri taki prav je njihov problem, sm bi tako naredil kot sem napisal, vendar pa za mene ni okol kepe pedofilija!
Ne, ena okol kepe ni pedofilija, je pa vsekakor neumno za vsakega, ki to naredi mojemu otroku, naj bodo magari sami gospod župnik. Dobijo z gimnastičarjem po puklu, da bodo križ do smrti okol nosil.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Glej, meni je otrok svetinja, če so nekateri taki prav je njihov problem, sm bi tako naredil kot sem napisal, vendar pa za mene ni okol kepe pedofilija!
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Ne, ena okol kepe ni pedofilija, je pa vsekakor neumno za vsakega, ki to naredi mojemu otroku, naj bodo magari sami gospod župnik. Dobijo z gimnastičarjem po puklu, da bodo križ do smrti okol nosil.Citat:
Uporabnik 8888 pravi: