Vprašanja glede 2. Svetovne Vojne

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne vem a je nakladanje za sem ali kam drugam
http://forum.b92.net/index.php?showtopic=17811&st=0

Ufff softi zdej si ga pa naj**** patriot ne bo več tvoj prijatelj....ne boš ga mogu kupt niti za denar.....še kak crashburnt se bo javil da odhaja iz teme
hysterical-1.gif

nisem bral. sploh. je pa objava z enega drugega..sovraznega foruma. pac kontra pogled na zadeve..sklepam. bral pa nisem.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Po kolko dneh je Bush zavzel in "zmagal" Irak?

Če se ne motim se je tudi on že veselil zmage 14 dni po okupaciji.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne vem a je nakladanje za sem ali kam drugam
http://forum.b92.net/index.php?showtopic=17811&st=0

Ufff softi zdej si ga pa naj**** patriot ne bo več tvoj prijatelj....ne boš ga mogu kupt niti za denar.....še kak crashburnt se bo javil da odhaja iz teme
hysterical-1.gif

nisem bral. sploh. je pa objava z enega drugega..sovraznega foruma. pac kontra pogled na zadeve..sklepam. bral pa nisem.

Sklepaš? Bral nisi? hkrati pa ponavljaš trditve, da je bila industrija (katera le?) iz Srbije preseljena v Slovenijo.

Ali si že pogruntal kdo je ustanovil TAM?

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Hmmmmmmmm.... kaj bi rad povedal?

Jest sm dal link & datum.
Zdej če maš ti kej boljšga, ne škrtari ampak dej na plano, bom z veseljem prebral.

Jest sm pristaš teorije, da se človk celo življenje uči. Tko da... naj ti ne bo nerodno... Brez Busha & Janše in Vatikana, bi prosil, če bo šlo... Samo Juga & WWII.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
To, da je G.W. Bush (rojen eno leto po koncu 2.sv. vojne) prav tako po ene 14 dneh trdil (kot Nemčija leta 1941), da je vojna dobljena in da ima ameriška vojska vse pod nadzorom. Pa vsi vemo, da imajo zaradi gverile (teroristov/banditov) še leta 2009 (kar je 64 let po koncu 2.sv. vojne) kar velike probleme, pa čeprav so vojno dobili že aprila 2003, to je tistega leta, ko je bil še živ papež JPII, Janša pa je bil še v opoziciji.
tongue-1.gif

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Sej ne vem, kaj bi rad povedal.

Da Nemčija & consortes ni okupirala Juge?
Al da Sadam s svojo vojsko drži v šahu buša juniorja?

Al da si mal zamešal vojsko pa politiko?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kdaj natančno je Hitler trdil, da je vojna dobljena?
Za Hitlerja nevem, Fonzl pa pravi, da je bila Jugoslavija dobljena v 11 dneh. Od tu moja primerjava z ZDA in Irakom.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ja, Jugoslavija je bila okupirana v 11 dneh in Irak v 14 dneh. Za razliko od Busha Hitler (niti Fonzl) ni trdil, da je vojna dobljena.

Sicer pa je tvoje brezvezno vpletanje Busha vtemo o 2. sv. vojni navaden red herring.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Zeeeeh

Zdaj pa še enkrat preberi celo temo, in boš mogoče mojo misel kam pametno postavil, ker s citiranjem mojih stavkov izven konteksta, me kvečjemu poskušaš diskreditirati. Nič novega pri tebi.

O&O

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
To ne trdim jaz ampak zgodovinarji.
Mene ni blo zraven.

Ker maš ti očitno drugačne informacije si bil pa pozvan, da jih predstaviš zainteresirani javnosti.
write.gif

Ampak po običaju si spet zaflancal z Bušiji.

Pa je zadeva čist enostavna - če Juga ni bila "dobljena" v 11 dneh, kolk cajta je pol trajal?