webasto?Do prve trgovine, ko se še ogreje ne?
webasto?Do prve trgovine, ko se še ogreje ne?
Saj nima veze. imaš nastavljeno kot normalen človek na 22, če se ne ogreje motor, ti itak ne greje na 18, pač greje kolko lahko greje. Ampak ko/če pa se ogreje, pa zavestno "zmrzuješ" v avtu.Do prve trgovine, ko se še ogreje ne?
Ja, kaj lahko se zgodi da boš z EV pa nekaj ur čakal v vrsti da boš nafilal.v sezoni v 5 min prideš do sredine vrste za točit.
To pije benz. Bogokletnowebasto?
Gretje sedežev + gretje volana, pa ni več tako neprijetno. Itak se ne segreje avto, tudi če imaš gretje vklopljeno v nekaj minutah, tako da itak vseeno, če pustiš hajcungo na off.Tudi sam imam hibrida in mi na misel ne pride, da bi imel temp. pod 20 stopinj. Ne razumem poante, da se vozim v mrzlem avtu, da se potem hvalim s porabo pod 5l. Berem na nemških forumih, kako imajo eni izklopljeno gretje na kratkih relacijah, da prihranijo 2l/100km Kake budale so eni res.
Webasto ni vedno rešitev. Bencinar webasto? Hybrid webasto? 2 km do šihta = manj kot pet minut. webasto?Webasto zagrej avto komot v 5 minutah...
Imam skiro, brez skrbi. Komentiral sem zato, ker pravite, da je bolje imet gretje pri hibridu nastavljeno na 23 in da mrzlo piha (motor se greje), kakor da daš na off za tista 2 kilometra in se voziš na štrom. Potem pa turite webasto v temo, jaz sem podal pa čisto legit rešitev, gretje sedežev in volana.Pol pa si skiro nabavi pa ne sračkaj po tej temi, nima smisla debatirat...
Za 1 ali 2 km se je spoloh nesmiselno oglašat v tej temi in karkoli komentirat.Imam skiro, brez skrbi. Komentiral sem zato, ker pravite, da je bolje imet gretje pri hibridu nastavljeno na 23 in da mrzlo piha (motor se greje), kakor da daš na off za tista 2 kilometra in se voziš na štrom. Potem pa turite webasto v temo, jaz sem podal pa čisto legit rešitev, gretje sedežev in volana.
Tudi meni na kraj pameti ne pade, da bi se peljal v mrzlem avtu zaradi litra porabe, ampak za 1km se mi zdi pa tudi glupo nabijat gretje na high in pričakovat savno.
Nikoli ne prestaviš avta za 1km? Greš peš in potem nazaj? Pri kolik km se lahko začnem oglašat?Za 1 ali 2 km se je spoloh nesmiselno oglašat v tej temi in karkoli komentirat.
Dobro veš kaj sem hotel povedat, ampak če daš na 23 in venitlator na 3, piha mrzlo,.... nekateri imajo tudi tako nastavljene svoje avtomatske klime.Ne vem kakega hibrida imaš ti, ampak jaz ti zagotavljam, da nič mrzlo ne piha. Šele, ko se motor segreje na neko temperaturo začne pihat topel zrak.
đizs..Dobro veš kaj sem hotel povedat, ampak če daš na 23 in venitlator na 3, piha mrzlo,.... nekateri imajo tudi tako nastavljene svoje avtomatske klime.
Ajde, že, ampak večina ga nima Se pa strinjam ja, malo hecno.webasto?
Mislim, da je enako z vsemi avtomobili. Noben se ni segrel v eni minuti. Niti EV ne, če ima toplotno črpalko.Celoten point je v tem, da smo v nekaterih temah poslušali, kako se električarje/hibride ne kupuje primarno zaradi prihrankov pri porabi, temveč v samem usobju vožnje (tišina, navor/pospeški itd.). Andy1 je celo na veliko hvalil hlajenje/gretje vozila preko appa.
Zdaj pa poslušamo o vožnji pri 18°C oz. "majhnim odrekanjem" zavoljo nižje porabe... Razumi, če lahko...