Citat:
Uporabnik koliko pravi:
31.08.1989 vožnje in izpitno vožnjo pa sem imel z zastavo 101 če me spomin ne vara je bila krem barve. Ur vožnje pa je bilo mislim, da 15 pa sem bil takrat med bolj "nerodnimi"
Hehe, si bil en mesec pred mano (še malo manj=. Jaz sem imel 11 društvenega in 12 izpitno. Bi šel prej, pa foter ni pustil, ker je bil predavatelj CPP in ni hotel, da zgleda, da imam protekcijo.
Sicer pa imel najprej 2x po 1 uro, potem 4 blok ure (po 2) in izpit. Pa zadnjo blok uro sva se z inštruktorjem pač malo vozila naokoli, se ustavila na kavi ipd ...
Na društvenem bi skoraj padel, ko me je en traktorist prezrl, pa sem reševal z gasom namesto z bremzo (kar je pričakoval ocenjevalec), malo naprej pa semafor. Pa se je izkazalo, da bi z bremzo imel ali zvit avto al se pa ustavil v križišču, in sem naredil. Izpit je bil pa itak smeh. 20 minut, na ene 2 finti me je hotel vržt - ena je bila, da me je peljal na neko ozko cesto obračat, tam jih je pa večina padla ne zaradi obračanja ampak ker so ali obračali na nepregledem delu, na edinem pregledam je bila pa polna. Jaz sem mu rekel, da se ne da varno in po predpisih obrnit, in da bom pač peljal naprej. Pa smo zapravili čas ...
Enkrat sva z inštruktorjem prišla peš nazaj (so vsi čudno gledali), ko je na stoenki jermen odtrgalo, pa je zakuhala ene 200 metrov pred avtošolo.
Je pa res, da sem osnove obvladal že prej (ene 2x po 1 urco v bolhi na enem delu letališča).