...pa saj sem napisal, da se z boljšim pelješ hitreje in ne pelješ počasi. Počasi in na easy se je z BMW peljal. Aja, ti misliš da je BMW ''boljši'' avto...? Nova petka ja, ne pa stara. Sicer pa -kaj se bi tu prerekali, sem samo opisal primer. Dam ti prav, če boš zdaj mirno spal.Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Ne razumem kaj želiš povedat, da morajo vozniki boljših avtov vozit hitreje kot ostali oz. da ne smeji vozit počasi? To, kar si napisal ti, se mi zdi bolj butasto, kot pa razmišlja tvoj bratranec.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ne, napisal si, da se ti zdi smešno/neumno da se vozi po jajcih, ker kao špara. Pravilno zakaj bi pa moral divjat? zato ker ima BMW?
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ne, napisal si, da se ti zdi smešno/neumno da se vozi po jajcih, ker kao špara. Pravilno zakaj bi pa moral divjat? zato ker ima BMW?
Ne, zato ker od cloveka, ki ima kao denar za BMW ne pricakujes, da se bo zivciral za porabo bencina in gum. In po moznosti mel za hamburger in rundo ob 2. zjutraj.
Ja, to sem hotel povedati. Je pa đek, ima BMW. Čeprav še pol leta po registraciji jamra, kako draga je...Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Ne, zato ker od cloveka, ki ima kao denar za BMW ne pricakujes, da se bo zivciral za porabo bencina in gum. In po moznosti mel za hamburger in rundo ob 2. zjutraj.
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
.pa da slučajno ne bo imel kakih Kumho gum, če imaš ta BMW pol morajo biti obvezno najdražje Michelinke, pa da slučajno nebi česa v Hoferju kupoval,..
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
...pa saj sem napisal, da se z boljšim pelješ hitreje in ne pelješ počasi. Počasi in na easy se je z BMW peljal. Aja, ti misliš da je BMW ''boljši'' avto...? Nova petka ja, ne pa stara. Sicer pa -kaj se bi tu prerekali, sem samo opisal primer. Dam ti prav, če boš zdaj mirno spal.Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Ne razumem kaj želiš povedat, da morajo vozniki boljših avtov vozit hitreje kot ostali oz. da ne smeji vozit počasi? To, kar si napisal ti, se mi zdi bolj butasto, kot pa razmišlja tvoj bratranec.
A če imaš slab avto, pa hodiš na dober dopust tudi ni v redu...?Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
Znanec dela pri enem večjih vulkanizerjev. Pravi, da ni nič nevsakdanjega, če pride nekdo s "premium" vozilom in brska po kupu z odpadnimi gumami, katere gume bi še bile dobre za par tisoč km...
Vsak naj dela kar mu paše, je pa tako početje seveda precej nenavadno. Sam sem zagovornik tega, da če se že greš nek high society, mora biti to v celoti - aktualni model premium znamke, solidna nepremičnina, dobra hrana, konkreten dopust, kvalitetna oblačila, itd. Bolj bogo je, če se luksuz konča že pri avtu in potem vse ostalo trpi zaradi tega. Pa tudi taki me ne motijo, dokler ne začnejo svojega avta na veliko izpostavljati (žal to počne večina).