Pozdrav,
rad bi na kratko opisal včerajšnje dogajanje na naših avtocestah.
Dogodek se je zgodil ob ca. 16.10 uri v smeri predor Golovec proti Mariboru (avtocesta).
Takoj po zadnjem tunelu me je dohitel voznik belega kombija (Fiat Ducato bele barve).
Tablice se žal ne spomnim (je pa bil Domžalski ali pa Kamniški grb)...
Zadaj se mi zdi je pisalo na oknu TNT dostava.
Tukaj javno sprašujem voznika, čemu je bilo potrebno vozili en meter od mojega vozila?
Si sam videl, da je na cesti pač toliko prometa, da se umikat in potem takoj bremzat ne gre.
Da bi TI ne vem, pokazal mogoče kako dobro gre tvoj Multijet Italijan.
Zadaj na vozilu imam nalepko otrok v avtu (verjamem,da si jo videl). Torej? To dejansko pomeni, da je verjetno v avtu otrok...
Pa vendar ti z veseljem plačam dobro in pa predvsem dolgotrajno kosilo. Z edinim razlogom, da te ta čas ni na cesti.
Ko boš namreč obedoval, bo naša družina varneje prispela na cilj.
Lep pozdrav TEBI in tebi podobnim.
Oče, mama in 14 mesečna punčka (ki je v času tvojega obnašanja na cesti prijetno spala).
In se hvalabogu tudi zbudila (ŽIVA).
rad bi na kratko opisal včerajšnje dogajanje na naših avtocestah.
Dogodek se je zgodil ob ca. 16.10 uri v smeri predor Golovec proti Mariboru (avtocesta).
Takoj po zadnjem tunelu me je dohitel voznik belega kombija (Fiat Ducato bele barve).
Tablice se žal ne spomnim (je pa bil Domžalski ali pa Kamniški grb)...
Zadaj se mi zdi je pisalo na oknu TNT dostava.
Tukaj javno sprašujem voznika, čemu je bilo potrebno vozili en meter od mojega vozila?
Si sam videl, da je na cesti pač toliko prometa, da se umikat in potem takoj bremzat ne gre.
Da bi TI ne vem, pokazal mogoče kako dobro gre tvoj Multijet Italijan.
Zadaj na vozilu imam nalepko otrok v avtu (verjamem,da si jo videl). Torej? To dejansko pomeni, da je verjetno v avtu otrok...
Pa vendar ti z veseljem plačam dobro in pa predvsem dolgotrajno kosilo. Z edinim razlogom, da te ta čas ni na cesti.
Ko boš namreč obedoval, bo naša družina varneje prispela na cilj.
Lep pozdrav TEBI in tebi podobnim.
Oče, mama in 14 mesečna punčka (ki je v času tvojega obnašanja na cesti prijetno spala).
In se hvalabogu tudi zbudila (ŽIVA).