Voznik brez moralnih vrednot...

rotek

Pripravnik
10. okt 2007
170
1
18
Pozdrav,

rad bi na kratko opisal včerajšnje dogajanje na naših avtocestah.
Dogodek se je zgodil ob ca. 16.10 uri v smeri predor Golovec proti Mariboru (avtocesta).
Takoj po zadnjem tunelu me je dohitel voznik belega kombija (Fiat Ducato bele barve).
Tablice se žal ne spomnim (je pa bil Domžalski ali pa Kamniški grb)...
Zadaj se mi zdi je pisalo na oknu TNT dostava.
Tukaj javno sprašujem voznika, čemu je bilo potrebno vozili en meter od mojega vozila?
Si sam videl, da je na cesti pač toliko prometa, da se umikat in potem takoj bremzat ne gre.
Da bi TI ne vem, pokazal mogoče kako dobro gre tvoj Multijet Italijan.
Zadaj na vozilu imam nalepko otrok v avtu (verjamem,da si jo videl). Torej? To dejansko pomeni, da je verjetno v avtu otrok...
Pa vendar ti z veseljem plačam dobro in pa predvsem dolgotrajno kosilo. Z edinim razlogom, da te ta čas ni na cesti.
Ko boš namreč obedoval, bo naša družina varneje prispela na cilj.
Lep pozdrav TEBI in tebi podobnim.
Oče, mama in 14 mesečna punčka (ki je v času tvojega obnašanja na cesti prijetno spala).
In se hvalabogu tudi zbudila (ŽIVA).
frown-1.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Vsakdanja zgodba, samo drugi akterji...
10.gif

Glede nalepke otrok v avtu pa - Sem videl že kar nekaj vozil s takimi nalepkami in priseski in opisi življenskega drevesa otrok do 3 kolena nazaj, ki so prav veselo divjali po cestah, tako da sam ne dam nič na te nalepke. Nekaj bi pomenile le, če bi bile na avtu samo takrat ko bi se res notri peljal otrok. Ker so pa skoz gor pa res ne veš, a je notri otrok, al samo voznik, ki sprošča svoje frustracije...

Čez 3 mesece se na mojem avtu ne bo nikjer videlo, da vozim otroka, saj bom vozil previdno in v mejah normale ne glede na to, ali bom sam ali pa nas bo več
smirk-1.gif
Ne čutim potrebe se ven metat, jaz pa imam otroka, ime mu je pa...

rotek

Pripravnik
10. okt 2007
170
1
18
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
10.gif

Glede nalepke otrok v avtu pa - Sem videl že kar nekaj vozil s takimi nalepkami in priseski in opisi življenskega drevesa otrok do 3 kolena nazaj, ki so prav veselo divjali po cestah, tako da sam ne dam nič na te nalepke. Nekaj bi pomenile le, če bi bile na avtu samo takrat ko bi se res notri peljal otrok. Ker so pa skoz gor pa res ne veš, a je notri otrok, al samo voznik, ki sprošča svoje frustracije...

Čez 3 mesece se na mojem avtu ne bo nikjer videlo, da vozim otroka, saj bom vozil previdno in v mejah normale ne glede na to, ali bom sam ali pa nas bo več
smirk-1.gif

Tudi meni se zdi nepotrebno vlačit po avtu imena otrok itd. Pa tudi, če otroka v vozilu ne bi bilo, je v najboljšem primeru v avtu
en potnik. Se pravi šofer. In tudi on je človek, ki se mu zaradi takih voznikov ne bi smelo nič zgoditi.
Hotel sem samo izpostavit dogodek, ki ga pa res lahko dnevno gledamo na cestah.

lp

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Glede nalepke otrok v avtu pa -

Ta nalepka je bedarija in ne vem zakaj bi bil zaradi tega bolj previden. Vedno je treba voziti varno, ne samo takrat, ko je v sosednjem avtomobilu otrok.

Če naj bi implicirala, da je otroško življenje vredno več od življenje odraslega, je pa spet... bedarija. Razen za AW starše tega otroka.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Jaz se vsak dan vozim na relaciji Vrhnika - Črnuče in še službeno naredim vsak dan nekaj km in takh in podobnih zgodb vidim veliko. Vozniška kultura je pri nas na psu...

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
10.gif

smirk-1.gif
Bravo, si mi prihranil tipkanje.
Jaz pri takih debilih postopoma znižujem hitrost, da me čimprej prehiti in zgine naprej.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Čim vidim kombi ali dostavni avto, postanem posebno previden. Danes je po Celovški peljal en Clio?, monter/serviser enega od naših ponudnikov neta/tv... Od Gosposvedske do Stare cerkve je bral naloge (al nekaj podobnega), štelal GPS, telefoniral in plesal po cesti, malo levo, amlo desno, enkrat 70kmh, potem spet 20kmh... Prehitet se ga enostavno ni dalo, tako je zganjal.

Saj razumem, da trpi, ker je v službi, da ga stranke .... v glavo, ševi še bolj, da mu je vroče, samo lepo prosim, vsi imamo kakšne probleme in smo vseeno normalni na cestah in ne zahtevamo, da ves promet trpi z nami in zaradi nas.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Čim vidim kombi ali dostavni avto, postanem posebno previden.

Meni se je ravno dva dni nazaj sredi naselja (zaresnega, s hišami na obeh straneh ceste) najprej na 2 metra razdalje prilepil en bel Kangoo... me besno prehitel ob prvi polpriložnosti in oddivjal novim dogodivščinam naproti.

Kot vedno v naselju, sem vozil 50 - 55 km/h.
tongue-1.gif

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
ksz.
Angleži so naredili nekakšno anketo, katere znamke vozniki delajo na cesti največ sranja. Zmagal je ravno "bel kombi", preprosto THE white van. (Ne pa npr. VAG, BMW
evil.gif
)
Sploh kakšne dostavne službe so praviloma pod velikim pritiskom in zato njihovi so dostavljalci z "belimi (ali temnorjavimi) kombiji" dostikrat malo nestrpni.
Spustite jih naprej na prvem primernem mestu pa naj se z njimi ukvarjajo Appolo&co.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Zadnjič sem vozil za enem z nalepko "V AVTU BREST, BOR IN TISA"
hysterical-1.gif

pa ne vem ali je selil drevesa ali so bila to imena otrok
evil.gif

joooj da ga nisem slikal
crazy1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Dej nehi jamrat. Posnami s telefonom (lahko tudi sopotnica) pa pejt na policijo. Če te je pa strah vozit, pa prodaj avto pa pejt z vlakom na pot.

Razen, če narediš 1000 kilometrov na leto, pa te zategadelj vsako hupanje in vožnja za ritjo spravi k psihiatru.

Ðozs ej....
rolleyes-1.gif

rotek

Pripravnik
10. okt 2007
170
1
18
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Dej nehi jamrat. Posnami s telefonom (lahko tudi sopotnica) pa pejt na policijo. Če te je pa strah vozit, pa prodaj avto pa pejt z vlakom na pot.

Razen, če narediš 1000 kilometrov na leto, pa te zategadelj vsako hupanje in vožnja za ritjo spravi k psihiatru.

Ðozs ej....
rolleyes-1.gif

Vlak naj ostane kar za tebe.
Lepo pozdravljen
bonk.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Kva se zdej ******? A te je tok strah, da moraš zdej po alterju jokat kok se ti fržmaga da se ti en za rit popa?

Pa dej si še tri nalepke nalimaj; maček muri fan club, jezus moj idol, vegani smo zakon....le tako se boš bolj varnega počutil.
zmaga.gif

Nazadnje uredil moderator:

ambroz

Pripravnik
27. apr 2010
116
0
16
Ampak zakaj je potrebno na tem forumu vsakogar, ki izpostavi nevarno ali neželjeno prakso žaliti, verbalno pobijati in biti nesramen? To postaja že stalna praksa, v različnih podskupinah.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik rotek pravi:
Pozdrav,

rad bi na kratko opisal včerajšnje dogajanje na naših avtocestah.
Dogodek se je zgodil ob ca. 16.10 uri v smeri predor Golovec proti Mariboru (avtocesta).
Takoj po zadnjem tunelu me je dohitel voznik belega kombija (Fiat Ducato bele barve).
Tablice se žal ne spomnim (je pa bil Domžalski ali pa Kamniški grb)...
Zadaj se mi zdi je pisalo na oknu TNT dostava.
Tukaj javno sprašujem voznika, čemu je bilo potrebno vozili en meter od mojega vozila?
Si sam videl, da je na cesti pač toliko prometa, da se umikat in potem takoj bremzat ne gre.
Da bi TI ne vem, pokazal mogoče kako dobro gre tvoj Multijet Italijan.
Zadaj na vozilu imam nalepko otrok v avtu (verjamem,da si jo videl). Torej? To dejansko pomeni, da je verjetno v avtu otrok...
Pa vendar ti z veseljem plačam dobro in pa predvsem dolgotrajno kosilo. Z edinim razlogom, da te ta čas ni na cesti.
Ko boš namreč obedoval, bo naša družina varneje prispela na cilj.
Lep pozdrav TEBI in tebi podobnim.
Oče, mama in 14 mesečna punčka (ki je v času tvojega obnašanja na cesti prijetno spala).
In se hvalabogu tudi zbudila (ŽIVA).
frown-1.gif

Otroci se prilagodijo
evil.gif

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Moja zgodba od včeraj...gledam čez kamere, ko je šel avto ven iz dvorišča pa parkira vsak dan na istem mestu, in se pelje lepo vzvratno pa direkt v odbijač. ok gledam bo mogoče kdo prišel k meni ter rekel lej tole se je zgodilo pridi gremo pogledam, ampak kje lepo pelje ven kot da ni nič. ok si rečem mogoče se popoldne oglasi itak sem dosegljiv ampak nič
confused-1.gif

Nazadnje urejeno: