Citat:
Uporabnik markoman pravi:
lej, če bo moč za prehitevat, bom prehiteval. če je ne bo, ne bom.
tisto o fordu sem napisal, ker me je hotel nekdo prepričat, da avto nikamor ne gre. s 100 konji, pa da nikamor ne gre. nismo vsi schumacherji, da rabimo 600 km ali več.
če bi mel pač samo 75 km pod pokrovom, bi vedel, da se z družinskim avtom ne prehiteva.
rabim DRUŽINSKI avto. kolk gre, pa kak stoji v ovinkih, me briga.
saj berlingo z 90 km tudi ne bo dirkač. bo pa varčnejši. a dražji kot logan.
a misliš, da če bi se lahko preprosto odločil, misliš, da bi se tukaj pogovarjal z vami.
sprašujem in iščem nasvete, predloge, izkušnje.
kaj pa ti veš, kak jaz vozim. in to je povsem irelevantno ta trenutek. na koncu bom itak kupil tisto, kar bo ženi všeč in kar nam bo proračun omogočal. je pa fajn slišat druga mnenja, ki jih jaz pol doma predstavim in na podlagi tega bo tudi padla odločitev.
pa vse ostalo, kar še spada k nakupu avta.
tega pač ne delaš vsak dan/teden/mesec/leto/desetletje ...
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Verjemi mi da otroke raje peljem v šolo v 1 leto starem nemcu kot pa v novi romunski škatli. Kakorkoli, s kakšnim motorjem pa gledaš MCV-jko? Pa ne rečti 1.4 prosim.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
samo ceeda ne dobiš tam pod 12 jurjev .. ali ?
Hm, tisti nekdo sem bil jaz. In tisti nekdo je pisal o Fiesti 1.4 16v z 80KM in je napisal, da nikamor ne gre. Malce bolje boš moral začeti brati stvari.Citat:
Uporabnik markoman pravi:
lej, če bo moč za prehitevat, bom prehiteval. če je ne bo, ne bom.
tisto o fordu sem napisal, ker me je hotel nekdo prepričat, da avto nikamor ne gre. s 100 konji, pa da nikamor ne gre.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ja ok, je pač tipičen slovenec... glavno da je pri bajti nov avto, pa magari je to najbolj socialna varianta kaj jih je... samo da je novo! Takim itak ni pomoči ker se je več kot očitno že sam odločil kako in kaj, zdaj pa bi rad tukaj soglasje kako oh in sploh dober nakup bo naredil z novo Dacio. Mislim... jamra da ma že itak omenjen proračun, potem pa se spušča v nakup novega avta, kar je itak najbolj neracionalna stvar z finančnega stališčla. Pa dobro no, vsakemu svoje.
Ko že ravno omenjaš Forda;
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1703347
Kaj takega ali nova Dacia??? Me prav zanima koliko bosta oba vredna čez 5 let.