Pa ta
Šalehar je en navaden butel. O njem je bilo že veliko pisanega tako, ga ni prav resno za jemat. Na žalost se ne zaveda, da je veliko resnice v teh mimostrelih uličnih bojevnikov, kot sam pravi.
Ne razumem to s fakiči in zadaj? A delaš gužvo? Če sem prav razumel si ti nek hitri divjak, ki potem ne more dobiti fakiča zadaj, razen če ti ga pokažejo, ko jih prehitiš. Verjetno je tukaj spet nek razlog zakaj se to zgodi.
Ja ne boš verjel, da se najdejo taki, da za tabo vozi po prehitevalnem z kombijem, ko sem jaz šel tam 140-150km/h in mi začne blendat naj se mu umaknem. Desni vozni zaseden z tistimi, ki vozijo 90-110. Pred mano na varnostni razdalji pa tudi polno, čeprav če bi lahko bi šel tudi hitreje pa se seveda nobeden ne umakne
Potem ko se mu nisem umaknil mi je začel kazat fakiče in pesti. Če bi se lahko kje ustavil bi se sigurno in kot ti praviš bi potem sigurno pristopil do njega in ga lepo vprašal WTF bi rad kaj si imel slab dan, te povabim na pivo, da se boš malo umiril.
Je pa razlika kje delaš ti tistih 40.000. Verjetno več ali manj po avtocestah kjer sploh ni takih problemov(ne govorim sedaj o "
Vozi desno, prehitevaj levo"
več pacijentov srečaš na lokalnih cestah, posebej te ljubljančane, ko se itak ve, da se ne znajo vozit drugje kot po ljubljani in po avtocestah pa še tam delajo samo štalo, ker mislijo, da so nekaj več, ko pa pridejo nekam drugam pa štala.
Glej, če se nekdo lepo obnaša do mene se tudi jaz do njega, ko pa mi nekdo začne kazat fakiče, pesti, me žali, da me bo razbil in podobno potem se mi pa utrga in takih na žalost ne prenesem, pa naj bo potem na cesti ali na forumu. V tistem trenutku mi je čisto vseeno kaj bo.
Potem pa reci kar hočeš. Svaka ti čast, če imaš toliko živcev, da s takimi idioti lahko potem še naprej normalno komuniciraš toda taki, ki jih nekdo pošilja v k, mu kaže fakiče, pesti ti pa se mu potem lepo smehljaš v faco, to so zame pusiči, prpice, mamine maze ,copate...
Ja danes so drugi časi in se je treba prevečkrat vzdržat. Včasih pa je bilo to malo drugače. In če imam slab dan ja bi šel najrajši ven pa mu poslal šus v glavo.
Potem pa naj se javijo vsi tisti, ki jim to še nikoli ni prišlo na misel.
Kapiš.