Seveda, če je prostor. In če je prostor, do tega "umikanja" sploh naj ne bi prišlo, kajne
No primer, jaz vozim po prehitevalnem tam 140-150 ( ne mi o tem koliko je dovoljeno, če je prazna cesta zelo malokrat vozim pod 130, še posebej, če sem notri sam ali zraven moja
, če imam notri otroke ali taščo pa vozim tudi manj
in se uvidevno umikam vsem po vrsti
) na voznem vozijo recmo 100-120, vmes se najde po predpisih varnostne razdalje prostor, in jaz naj sedaj zmanjšam na teh 100-120, da se bom vrinil not.
Ne, ne bom. Vozil bom tako kot sem vozil do sedaj in potem pridem do vozila (da se lepo izrazim), ki se po prehitevalnem vozi 130 ali manj. Za mano vozi vozilo meni primerno, jaz bi šel rad hitreje samo se ne umakne, brez kakšnega blendanja (vsaj nekaj časa
) pripeljem malo bolj za rit mogoče malo levo desno, da me za ziher opazi ajd, če se res nekaj časa ne umakne poblendam, (nikoli še nisem kazal kakšnih fakičev, pesti vsaj ne toliko časa dokler ga meni ni kdo pokazal, ja takrat bi pa če je možno stopil ven in se verjetno ne na prav normalen način pogovoril s tem pacijentom, se je že zgodilo, no ja ustreli ga nisem, če razumete "koncepta sobesedila"
) seveda če vidim da je na voznem pasu možnost, da bi se umaknil. Tisti za mano pa začne blendat in mi kazat fakič... naj se mu umaknem, ker bi šel rad naprej. Halo, kaj tukaj ni jasno.
Seveda vi se umaknete na vozni pas al kaj?
Ne takemu sigurno ne.
In potem bo en pacijen tukaj žalil "Po levi vozijo debili. Debil ne zmore namere, samo počne tisto kar mu narekujejo osnovni refleksi (žretje, sranje in fukanje)."
Pa kakorkoli ali se prepoznam tukaj ali ne.
Mislm kaj vam tukaj ni jasno. To je žaljenje vseh in taki komentarji v štartu ne sodijo na forum take je treba takoj zatret in odstranit!
Pa se sploh ne gre za to kako kdo vozi, sploh na začetku nisem o tem pametoval, ker na cesti je nešteto situacij in težko je bit pameten tukaj na forumu kaj bi kdo storil v določenem momentu. Zato se v take debate sploh ne spuščam.
Ampak, da lahko tukaj nekdo žali in piše kar se mu zahoče, nobeden od moderatorjev pa ne ukrepa in zbriše takega posta in takega kretena pošlje v banovce
Pa vsak drugi tukaj že uporablja besede: debil, idiot, pacijent... Pa nikome ništa. Moderatorji pa drkajo krščen duš.
Potem pa se name spravijo, ker sem na to opozoril in ga nekam poslal, namenoma čakal kdaj se bo kdo našel in počistil to nesnago.
Ne nikogar.