No, pri meni je zadnjic zadaj za ritjo en blendal in mi kazal fakice... fajn sem pohodil zavore, da se je abs vzgal, un mi prpizdi v odbijac...potem se umakneva k strani, mu recem, da nej mi da za nov odbijac....model mi da par jurjev in potem greva vsak svojo pot. S temi par jurji gremo potem v MekDonalds, se fajn najemo in grem v Obija po barvo in kit. Ko sem popravil, sem sel spat, ker sem bil ful zjeban od kitanja in brusenja in barvanja....Aja, zadnjic mi je en sleper zadaj blendal...da bi ti videl, ko sem spet pohodil in so ploscice na polno zagrabile. Sleper zvrnjen...cisterna po tleh, da se je nafta polila se po mojem avtu...no, zahteval sem par jurjev za odbijac in ciscenje, ker je avto smrdel po nafti....no, tip mi je dal 3 jurje in jurja za ciscenje....Pa reku sm mu, da nej neha tko agresivno vozit....je reku, da gospod. In, ker sva se poslovila v prijaznem tonu, sem mu dal 50€ za nove cokle.
Jaz se ponavadi umaknem iz prehitevalnega na nasprotni pas ob prvi priliki. Sicer mi vsi vozijo nasproti, ampak unmu zadaj sem se pa vendarle umaknil....Na desni so sami sleperji in nocem, da se spet kdo prevrne...
Hecam se, ejga
Jaz se ponavadi umaknem iz prehitevalnega na nasprotni pas ob prvi priliki. Sicer mi vsi vozijo nasproti, ampak unmu zadaj sem se pa vendarle umaknil....Na desni so sami sleperji in nocem, da se spet kdo prevrne...
Hecam se, ejga
Nazadnje urejeno: