Voyo.si na Samsung Smart TV

Boshti

Zelenc'
7. jan 2012
7
0
1
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
kaj v poskusni fazi so tudi prenosi tekem, danes recimo barca

Žal ne, beta aplikacija trenutno omogoča ogled nekaterih:
- informativnih oddaj (24UR, 24UR ob enih, 24UR, popoldne, 24UR zvečer, 24UR Vizita, 24UR, TV klub, Preverjeno!, Svet, Svet: Povečava)
- resničnostnih šovov (Kmetija išče lastnika)
- serij (Naša mala klinika)
- risanih serij (Diego in prijatelji)
- oddaj (Minuta do zmage)

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.494
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Recimo na Panasonicovi plazmi lahko najdem Voyo ... ampak ne slovenskega... temvec slovaskega
smile-1.gif

Vseeno hvala za odgovor... in razjasnitev zadeve ... tako, da vsaj vem, da problem ni v mojem TVju...

Vseeno pa predlagam, da se na http://voyo.si/samsung napise, na katerih modelih zadeva deluje... podobno velja tudi za ostale TVje, ki so ali bodo podprti ... Ker na mojem Samsungu zadeva izgleda podobno kot na sliki, ki je bila objavljena na Facebook profilu voyo.si ... le, da je menu pri meni v slovenskem jeziku... in ni voyo.si ikone
smile-1.gif

20120107-nbbrdxunbg4knhcb8fmds875t2.jpg

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Boshti pravi:
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
kaj v poskusni fazi so tudi prenosi tekem, danes recimo barca

Žal ne, beta aplikacija trenutno omogoča ogled nekaterih:
- informativnih oddaj (24UR, 24UR ob enih, 24UR, popoldne, 24UR zvečer, 24UR Vizita, 24UR, TV klub, Preverjeno!, Svet, Svet: Povečava)
- resničnostnih šovov (Kmetija išče lastnika)
- serij (Naša mala klinika)
- risanih serij (Diego in prijatelji)
- oddaj (Minuta do zmage)

Jaz tudi na iPadu ne najdem prenosov v živo.
confused-1.gif

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
sole, če bi še 1x prebral post od Boshtija bi ti bilo malo več jasno zakaj ne najdeš prenosov v živo.....ker jih ni..... (((o:

Boshti

Zelenc'
7. jan 2012
7
0
1
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Recimo na Panasonicovi plazmi lahko najdem Voyo ... ampak ne slovenskega... temvec slovaskega
smile-1.gif

Vseeno hvala za odgovor... in razjasnitev zadeve ... tako, da vsaj vem, da problem ni v mojem TVju...

Vseeno pa predlagam, da se na http://voyo.si/samsung napise, na katerih modelih zadeva deluje... podobno velja tudi za ostale TVje, ki so ali bodo podprti ... Ker na mojem Samsungu zadeva izgleda podobno kot na sliki, ki je bila objavljena na Facebook profilu voyo.si ... le, da je menu pri meni v slovenskem jeziku... in ni voyo.si ikone
smile-1.gif

20120107-nbbrdxunbg4knhcb8fmds875t2.jpg

Tudi Panasonic pride na vrsto, takoj po LGju. In res je, naša sestrska medijska hiša Nova TV je že razvila aplikacijo Voyo.cz, ampak trenutno samo na Panasonicovi platformi.

Sicer pa hvala za pripombo, bomo dodali informacijo o podprtih modelih tudi na spletno stran.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik japke pravi:
mene pa zanima, kako spremenim državo za Samsung TV - internet@tv ?
pri prvem zagonu sem izbral UK, sedaj pa ne morem nikjer več spremenit...

LP
drži tipko exit cca 20 sekund da povrneš tovarniške nastavitve - potem pa ponovna nastavitev.
lp

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Jaz sem si VOYO app. tudi namestil (D serija) in smo med prazniki kar nekaj NMK-jev pogledali. Slika je zadovoljiva (SVCD like), moti morda, ker ni možno spreminjati formata in je kar raztegnjena slika.
Boshti: Ali morda razmišljate, da bi ponudili varijanto z Dolby digital (seveda za vsebine, ki so podprte), ko imamo precej doma "domači kino" sisteme. Tule bi pa jaz npr. pristavil tudi kak ojro na mesec.....

Samo3x

Zelenc'
16. jan 2012
5
0
1
Ravno sem pred nakupom Samsung Smart TVja (UE55D6770) in me zanima, če mi lahko kdo 100% potrdi, da slovenske aplikacije vključno z VOYO.si delujejo na nemških Samsungih. Namreč, prodajalec (Mediamarket.si) trdi, da bi naj slovenske aplikacije bile nemoteno delujoče tudi na TVjih, delanih za nemški trg - kar D6770 vsekakor je, saj tega aparata pri nas ni za dobit (vsaj tako pravijo v BB - Maribor).

D6770 je vsaj meni osebno zanimiva izbira predvsem zato, ker ima micro dimming za ceno navadne D6530.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Kot je že Boshti povedal, se pa meni zdi aplikacija ravno zato super, ker lahko 24ur, svet, Preverjeno... pogledam kadar meni paše in to v presenetljivo dobri kvaliteti, kar mi je še posebej všeč
A na Amis TV ne moreš to narediti v polni kvaliteti že ne vem kak dolgo, pa še na vsakem TV deluje?

panica

Pripravnik
6. okt 2007
39
1
8
tud mene zanima kdaj bo za LG...sm mislu da bo kej zdej s tem update-om,pa ni blo nič ;(

Boshti

Zelenc'
7. jan 2012
7
0
1
Citat:
Uporabnik Samo3x pravi:
Ravno sem pred nakupom Samsung Smart TVja (UE55D6770) in me zanima, če mi lahko kdo 100% potrdi, da slovenske aplikacije vključno z VOYO.si delujejo na nemških Samsungih. Namreč, prodajalec (Mediamarket.si) trdi, da bi naj slovenske aplikacije bile nemoteno delujoče tudi na TVjih, delanih za nemški trg - kar D6770 vsekakor je, saj tega aparata pri nas ni za dobit (vsaj tako pravijo v BB - Maribor).

D6770 je vsaj meni osebno zanimiva izbira predvsem zato, ker ima micro dimming za ceno navadne D6530.

Aplikacija Voyo je trenutno kompatibilna z vsemi Samsung Smart TV LED UE serije (od D5700 naprej) in Plasma PS serije (od D6900 naprej). Torej na D6770 deluje brez težav.