Citat:
Uporabnik Jolly1972 pravi:
@Fusion
ne rabim univ.daljinca ker smart daljinec Samsunga zna krmiliti tudi VIP1003 od T-2, tako da ta rešitev zame ni primerna
Citat:
Uporabnik Jolly1972 pravi:
zgoraj ne bo potrebno ker sem ugotovil kaj delam narobe - iz navade sem pri prižiganju pritisnil naključno tipko in je šlo na TV,če pritisnem na rdeče za vklop/izklop gre lepo na HDMI oz. zadnji vhod na katerem je bila ugasnjena..sorry
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Preko ključka nisem probal, mi pa bere mkv-je preko LAN-a BP
imam ue40h6400 in dogaja se mi enako....tudi jaz imam Siol BOX nonstop prižgan, ugašam samo TV....ne vem kaj bi lahko bilo....Citat:
Uporabnik Oliks pravi:
Pozdravljeni! A se komu pri vžigu tv-ja pokaže polovična slika? Namreč kupil sem pred enim tednom in imam siol box skoz vklopen preko hdmi, ko hočem vklopit tv se mi pokaže polovična slika Zgoraj video slika spodaj pa oražna barva brez videa potem morm pritiskat source in spet izberem pravi vir potem je vredu. A se komu to dogaja?
ps: tv je pa ue55h6400
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
imam ue40h6400 in dogaja se mi enako....tudi jaz imam Siol BOX nonstop prižgan, ugašam samo TV....ne vem kaj bi lahko bilo....Citat:
Uporabnik Oliks pravi:
Pozdravljeni! A se komu pri vžigu tv-ja pokaže polovična slika? Namreč kupil sem pred enim tednom in imam siol box skoz vklopen preko hdmi, ko hočem vklopit tv se mi pokaže polovična slika Zgoraj video slika spodaj pa oražna barva brez videa potem morm pritiskat source in spet izberem pravi vir potem je vredu. A se komu to dogaja?
ps: tv je pa ue55h6400