Voyo.si na Samsung Smart TV

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.494
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kako se doda Voyo.si na Samsungovih Smart TV? ( http://voyo.si/samsung )

20120107-8j3wds9a6h9wrmqhux6fe54udn.jpg

Menda naj bi do 17.1. bil ogled zastonj... sam pa na Samsung UE46C7000 tega ne najdem ... Na Facebook profilu Voyo.si je recimo tale slika

20120107-nbbrdxunbg4knhcb8fmds875t2.jpg

Vendar se pri meni ikone zacnejo sele z AOLHD ...

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
D6000 je letošnji model in seveda ima na izbiro država Slovenija. Govorim za tvje, kupljene na našem trgu.

Če te pa skrbi razpored tv programov, si pa izvozi listo na zunanji ključ in le te kasneje uvozi.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Jaz imam na Philipsu.
Na VOYO je samo Minuta do zmage in ena risanka, tpa poročila - toliko o aplikaciji

brezveze

Boshti

Zelenc'
7. jan 2012
7
0
1
V debato se vključuje še predstavnik hiše, ki je zakrivila "neuporabno aplikacijo" in lahko odgovori na nekaj vprašanj iz prve roke.

Najprej opravičilo tistim, ki se jim zdi aplikacija neuporabna in smo jih razočarali. Kot ste mogoče opazili oz. prebrali na Voyo Samsung App, je aplikacija v beta fazi z omejenimi vsebinami, dostop je pa brezplačen. Tako lahko lastniki pametnih televizorjev v praksi preizkusijo kako deluje video zahtevo. Verjamem, da je vseeno kar nekaj gledalcev, ki spremljajo najbolj gledane slovenske informativne oddaje (24UR, Svet, Preverjeno) in jih sedaj lahko pogledajo kadarkoli.
Po končanem brezplačnem preizkusnem obdobju pa bo aplikacija na voljo za vse registrirane uporabnike SVOD storitve Voyo.si z enakimi vsebinami kot na spletni strani.

Kot ste že opazili, je aplikacija na voljo na Samsungu in Philipsu, LG bo v kratkem.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Kot je že Boshti povedal, se pa meni zdi aplikacija ravno zato super, ker lahko 24ur, svet, Preverjeno... pogledam kadar meni paše in to v presenetljivo dobri kvaliteti, kar mi je še posebej všeč

eCoyote

Pripravnik
21. apr 2009
500
0
16
Fun4Days.Com
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Kot je že Boshti povedal, se pa meni zdi aplikacija ravno zato super, ker lahko 24ur, svet, Preverjeno... pogledam kadar meni paše in to v presenetljivo dobri kvaliteti, kar mi je še posebej všeč

Ali pa če imaš brezčasno funkcijo na T-2, pa je stvar načeloma rešena
zmaga.gif

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Pa spet ni tako slabo, kot nekateri nergate....slika je presenetljivo dobre kvalitete in tudi ni zatikanja....razen informativnih oddaj so še NMK in pa Lepo je biti sosed....bomo videli kako bo izgledalo ko ne bo več v preizkusni fazi in ko se bo dalo pogledati tudi kaj drugega.... ((:)

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik Boshti pravi:
V debato se vključuje še predstavnik hiše, ki je zakrivila "neuporabno aplikacijo" in lahko odgovori na nekaj vprašanj iz prve roke.

Najprej opravičilo tistim, ki se jim zdi aplikacija neuporabna in smo jih razočarali. Kot ste mogoče opazili oz. prebrali na Voyo Samsung App, je aplikacija v beta fazi z omejenimi vsebinami, dostop je pa brezplačen. Tako lahko lastniki pametnih televizorjev v praksi preizkusijo kako deluje video zahtevo. Verjamem, da je vseeno kar nekaj gledalcev, ki spremljajo najbolj gledane slovenske informativne oddaje (24UR, Svet, Preverjeno) in jih sedaj lahko pogledajo kadarkoli.
Po končanem brezplačnem preizkusnem obdobju pa bo aplikacija na voljo za vse registrirane uporabnike SVOD storitve Voyo.si z enakimi vsebinami kot na spletni strani.

Kot ste že opazili, je aplikacija na voljo na Samsungu in Philipsu, LG bo v kratkem.

mani ni problema plačat teh 5 EUR , če bo aplikacija delala, na iPadu jo imam in je OK.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.494
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
D6000 je letošnji model in seveda ima na izbiro država Slovenija. Govorim za tvje, kupljene na našem trgu.

Če te pa skrbi razpored tv programov, si pa izvozi listo na zunanji ključ in le te kasneje uvozi.

Sem vceraj pogledal... C7000 NIMA moznosti izbrati Slovenije ... Lahko izberes Slovasko, Nemcijo, Avstrijo,... in "druge drzave" oz. "vzhodna Evropa" ... Sem tudi preveril, ce je na voljo kaksna nadgradnja... in preko menija ne najde nic ... Bi moral malo pobrskati po netu in poiskati, ce je na voljo kaksen novejsi firmware za rocno nadgradnjo ... Nazadnje sem nadgradil takrat, ko je ta model dobil slovenske menije ...

Boshti

Zelenc'
7. jan 2012
7
0
1
Težava je drugje. VOYO je video na zahtevo kjer mora biti poskrbljeno za zaščito avtorskih pravic. Serija C žal ne podpira tistih tehnologij DRM zaščite, ki jih trenutno uporabljamo. Se bomo pa potrudili najti primerno rešitev, da bi bila aplikacija kompatibilna tudi s serijo C.