Volvo v60 cc vs passat alltrack..

5. apr 2015
1.461
774
113
Hm..

Ne manjka mu extra kaj. Do 50kmh je bolj nepremičnina. 4x4 sem malo po snegu v breg šel pa ni občutka da je bil sneg. Pelje ko nič..

Porabo imam 7,7, nastavljeno imam na dinamik vsakič. Večino se jajcam po vaseh in krajih, do službe imam 27km regionalnih cest kjer ga tudi spravim na 160 včasih.. Varnostno deluje kar dobro.. Bremza ko nor haha..

Velik mi je dovolj za 4 člansko za naše potrebe. V90 bi bil tumač.

Enkrat se mi je odtok za šibedah zadelal da sem mel mokroto. Se je dalo relativno lahko rešit.

Ostalo pa se trenutno ne spomnem..

A bi še enkrat se za tega odločil... Dobro vprašanje haha.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.511
467
83
Se moja 2c (za fwd dizel, 190KM).

Avto je top, problemov verjetno toliko kot pri vseh novih avtih: nic (tok-tok) ali pa ne ravno nic, ce imas smolo. Sibedah je zaenkrat suh, tudi amortizerji prtljaznika zaenkrat delujejo (dve napaki, za kateri vem, da se lahko pojavita).

Obcutek sploh pri bogatejsi opremi poseka marsikateri kvazi luksuz (npr. frisni a5 s top(?) opremo mi je v primerjavi z mojim v60 deloval ne ravno ceneno, ampak na enakem nivoju pa tudi ne). Hint ce kupujes: obvezno top sedezi (hlajeni, masazni).

Porabo kaze 6,4, pri voznji po omejitvah in s coastingom pade tudi pod 6. Vecinoma po relativno praznih avstrijskih AC. To omenjam zato, ker ko grem tistih 1x na mesec do LJ je vedno guzva, ne glede na cas.

Ce bi sedaj kupoval avto, bi vzel enako stvar: V60.s top opremo.

19. jul 2007
2.926
1.641
113
Se moja 2c (za fwd dizel, 190KM).

Avto je top, problemov verjetno toliko kot pri vseh novih avtih: nic (tok-tok) ali pa ne ravno nic, ce imas smolo. Sibedah je zaenkrat suh, tudi amortizerji prtljaznika zaenkrat delujejo (dve napaki, za kateri vem, da se lahko pojavita).

Obcutek sploh pri bogatejsi opremi poseka marsikateri kvazi luksuz (npr. frisni a5 s top(?) opremo mi je v primerjavi z mojim v60 deloval ne ravno ceneno, ampak na enakem nivoju pa tudi ne). Hint ce kupujes: obvezno top sedezi (hlajeni, masazni).

Porabo kaze 6,4, pri voznji po omejitvah in s coastingom pade tudi pod 6. Vecinoma po relativno praznih avstrijskih AC. To omenjam zato, ker ko grem tistih 1x na mesec do LJ je vedno guzva, ne glede na cas.

Ce bi sedaj kupoval avto, bi vzel enako stvar: V60.s top opremo.