Volitve 2026

delter333

Guru
21. maj 2010
2.843
2.595
113
Notranjska
In to je kriva vlada? Se zdaj jaz vprašam, če si ti diht?
In tebi je 1+1 koliko 3? Po tvojem pisanju je to to! Drugače pa kaka knjiga Ekonomija za telebane ti nebi škodila mislim pa da imajo tudi cel sklop o inflaciji in podobnem, taka rumena knjižica, izredno preprosta za brat, pravzaprav osnovnošolsko čtivo, ti bo veliko lažje razumeti nebuloze prejšnje vlade.

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.136
2.839
113
Zgleda luknja ni tako globoka...glede na prioritete...

Kaj bo Stevo s 3.5mlrd viška? Preimenoval cesto Staneta Žagarja v Avenijo Krasniqi?

Naj se ukvarjajo s čim bolj pametnim in pustijo 100 let mrtve tam kjer so. Koga to briga.

mistique

Guru
16. jun 2009
16.582
3.634
113
Naj se ukvarjajo s čim bolj pametnim in pustijo 100 let mrtve tam kjer so. Koga to briga.
Prioritete so eno, pieteta je nekaj drugega. Že zdavnaj sem pisal, da je potrebno to poglavje ustrezno zapreti. Z obsodbo izvajalcev in priznanjem krivic za sistematične izvensodne poboje. Ampak glede na to, da so džabe rovarili po arhivih, bomo dobili pavšalni zakon, ki ne bo rešil ničesar...morda bo pa naredil kirurško natančno distinkcijo med NOB in partijsko mafijo. Sem za zakon, ki bo zaprl to poglavje in hkrati tudi gobce.

Skratka, prvi predlogi jasno kažejo na ideloške prioritete sredinca.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero in Matey

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.853
4.221
113
Ljubljana
hmpg.net

tomi

Guru
1. sep 2007
19.797
11.194
113
MB
Ni prvi, ki se je zgražal na plačo poslancev. Si pozabil levično Violeto in njeno parolo “poslance na minimalce”? Na kar so seveda pozabili tisti moment, ko so prestopili prag parlamenta.
Kdorkoli tega ne prepozna kot parolo je butec, se vecji butec pa je tisti ki se mu to dejansko zdi dobra ideja.

jello

Guru
22. sep 2008
11.335
4.505
113
In tebi je 1+1 koliko 3? Po tvojem pisanju je to to! Drugače pa kaka knjiga Ekonomija za telebane ti nebi škodila mislim pa da imajo tudi cel sklop o inflaciji in podobnem, taka rumena knjižica, izredno preprosta za brat, pravzaprav osnovnošolsko čtivo, ti bo veliko lažje razumeti nebuloze prejšnje vlade.
Jaz ti verjamem da si doktoriral iz ekonomije za telebane (sicer se ne bi hvalil s tem in še drugim priporočal). Samo doktoriran teleban še nikoli ni bil ekonomist. Razen v politiki, tam pa je to minimalni pogoj.

erikson

Guru
25. avg 2007
25.525
8.860
113
V Sloveniji ne rabis tega. V Sloveniji ponavadi crkne hlajenje pa se ti vsi strezniki in ostalo ustavi v "podatkovnem" centru.
In ja nekateri so pod zemljo...
Drugi problem je hlajenje ampak se da resiti "vsaj v tujini".
Se pa dogajajo tudi v tujini izpadi, te dni je zagorel DC NorthC pri Amsterdamu, Amazon AWS pa je zaradi pregrevanja imel težave v US-EAST-1. Čeprav je v teoriji vse lepo razdeljeno na različne cone, pa smo ob zadnjih izpadih videli, da lahko za seboj potegnejo marsikaj.

In ko ti enkrat pobegne temperatura lahko zelo dolgo traja, da se temperaturo zniža. Da o vzpostavljanju po izpadu elektrike niti ne govorimo.

Sicer ravno zdajle delajo okoli optičnih povezav na Bavarcu (priprave na jutrišnjo selitev opreme za semaforje), tako da lahko pride do kakšnega izpada.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.843
2.595
113
Notranjska
Jaz ti verjamem da si doktoriral iz ekonomije za telebane (sicer se ne bi hvalil s tem in še drugim priporočal). Samo doktoriran teleban še nikoli ni bil ekonomist. Razen v politiki, tam pa je to minimalni pogoj.
Kaj ti verjameš mi sploh ni pomembno, nisem tudi odgovarjal tebi, knjiga obstaja in je čtivo bolj za osnovnošolce, kar sem tudi napisal, če imaš težave z branjem pa tvoj problem.