Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Skozi desetletja večinoma njene vladavine (in nekaj let životarjenja v opoziciji) je slovenska levica razvila svojevrsten besednjak, katerega razlage pojmov podajam v spodnjem satiričnem abecedariju.
Če pogledaš tole stavbo in stavbe, komplekse sodobnih data centrov....meh.
Pa tudi vprašanje, si sploh želimo data centra pri nas?
Tale stavba je pa samo metanje denarja stran, kar bodo nainštalirali noter bo isti hip lanski sneg.
ce me sprasujes zakaj je to kriticna infrastruktura pol je verjetno brezveze da debatirava na to temo. Ce ne drugega zaradi skode ki nastane ce je to cilj napada ter zaradi vpliva na gospodarstvo ob unicenju.
Ker je Iran par tednov nazaj lepo demonstriral kako nek poceni dron za 500 eur uniči kompleten datacenter (šlo je za glavni datacenter za NATO/ZDA ki upravlja oborožitvene sisteme na tistem območju, upravljalec uradno je bil sicer Amazon-AWS ampak ni bila ravno javna tajna da so tam "gostili" predvsem vojaško IT infrastrukturo).
Ja ja...za Arnes se gre... pač ne bomo mogli napovedovat neviht in poplav in to bo to... Ni to SlovenskaVojska, niti NATO, niti ne bodo notri gostovala podjetja (koliko mi je znano, lahko pa da se motim).
Ja ja...za Arnes se gre... pač ne bomo mogli napovedovat neviht in poplav in to bo to... Ni to SlovenskaVojska, niti NATO, niti ne bodo notri gostovala podjetja (koliko mi je znano, lahko pa da se motim).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.