Ja no, saj že grem stran, mi je jasno, da ne pašem v to ekipo, ki fura topic..Sicer ni lepo da soforumasa willija zmerjas da je paranoicno blodnjav ampak to je dost manjsa tezava kot to da se ti crke vrivajo same od sebe v tekste.
Ja no, saj že grem stran, mi je jasno, da ne pašem v to ekipo, ki fura topic..Sicer ni lepo da soforumasa willija zmerjas da je paranoicno blodnjav ampak to je dost manjsa tezava kot to da se ti crke vrivajo same od sebe v tekste.
Tito.....45'Kdaj pa dejansko je zmagal na volitvah?
Sexaš sploh še kaj?...se oproščam, nisem na tekočem, ker samo občasno (med bani) pogledam na tablo.

Ta mi je bla najbolj všeč!LoLPotem pa še ta telesna govorica Hana.... fcking priceless
![]()
Ne pašeš v ekipo? Pa model, ti si eden od temeljnih piscev, (tudi) ta topic brez tebe nikoli ne bi bil tak kot je.Ja no, saj že grem stran, mi je jasno, da ne pašem v to ekipo, ki fura topic..![]()

Hvala za avatar.Ta mi je bla najbolj všeč!

Daj no, tudi podmornice rabijo balast.Ja no, saj že grem stran, mi je jasno, da ne pašem v to ekipo, ki fura topic..![]()
A nam lahko admin vsem da ta avatar?Hvala za avatar.![]()
Ta topic tudi že brez mene rije po muljnatem dnu, med glavnimi krmarji si pa ti.Daj no, tudi podmornice rabijo balast.

Res je, pa nič ne kaže, da bo bolje, kvečjemu slabše.Nismo mi krivi, da je dno zamuljeno zaradi veliko odpada na državni zizi. Nekje je pač treba preriniti čez.
Ti nisi večina.Boljše pa tudi nebo. No saj za večino ne