Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Hocea rect da se bojis rusov?
Če mene sprašuješ, bolj se bojim raznim darjanov, optiplexov in 123jev.

Ker ko se enkrat spraviš v vigilantski mindset, se težko spraviš iz njega.In se koplješ vedno bolj globoko.

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.

McDonald's closes all restaurants in Russia
Adidasa se tudi ne bo več dalo dobiti.

Hud udarec za gopnike.
gopnik.jpg

podobno, kot se je zgodilo 1998, ko je tudi bankrotiralo. Upaj,o, da se bo vsaj nekaj ponovilo - takrat je odletel Jelcin, naj sedaj odleti Putin.
Vladimir Pozner: How the United States Created Vladimir Putin

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: AndY1

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.177
113
Ne vem kak drug mindset bi lahko mel nad rusi? Tokrat pa je res putin prekosil samega sebe

sass

Guru
1. sep 2007
5.256
895
113
Med obema novicama je 4 dni razlike
poanta je, da mi tukaj filozofiramo o takojšnjem embargu ruske nafte, hkrati pa zahodni naftni tajkuni z nakupom ruske nafte po diskontni ceni delajo posel stoletja... in to vsak dan znova. in slednji imajo gotovo večji vpliv na državnike, kot pa mi. zato pa nam lansirajo novice "Shell bo prekinil nabavo ruske nafte (nekoč, kmalu, zdaj pa res)", v ozadu pa cuzajo dobičke, o katerih se jim lani še sanjalo ni.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.177
113
Oil giant Shell says it is sorry for buying a shipment of Russian oil last week at knock-down prices.

"We are acutely aware that our decision last week to purchase a cargo of Russian crude oil to be refined into products like petrol and diesel - despite being made with security of supplies at the forefront of our thinking - was not the right one and we are sorry," chief executive Ben van Beurden says.

The business says it will immediately stop all spot purchases of Russian crude oil and will shut its service stations, aviation fuel and lubricants operations in Russia.

It says its withdrawal from other associations with Russia will be done "in a phased manner, aligned with new government guidance".

• Všeč mi je
Reactions: XXXL

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.289
4.304
113
Oil giant Shell says it is sorry for buying a shipment of Russian oil last week at knock-down prices.

"We are acutely aware that our decision last week to purchase a cargo of Russian crude oil to be refined into products like petrol and diesel - despite being made with security of supplies at the forefront of our thinking - was not the right one and we are sorry," chief executive Ben van Beurden says.

The business says it will immediately stop all spot purchases of Russian crude oil and will shut its service stations, aviation fuel and lubricants operations in Russia.

It says its withdrawal from other associations with Russia will be done "in a phased manner, aligned with new government guidance".
Tole je pa dost lame izgovor...
Definitivno danes nekdo pumpa rubl...

Drgač če smo pošteni, kdo se bi uprl nakupu soda za 30$ prodajal pa za 130?
Je možno da je američan nategnu ruse in nas...

Vse v enem...

• Všeč mi je
Reactions: darjan
15. jan 2019
3.459
1.086
113
kaksen klump so, bomo pa se videli...

naj bi jih dostavili v nemcijo... kako pa gre to potem naprej? a pridejo ukrajinski piloti po njih v nemcijo? to mi je mal nelogicno...

se pa verjetno piloti veselijo vseh tistih 60km konvoja, ki je sedaj ne vemo kje pred kijevim nekje...

al kako to mislijo izpeljat?
mig29 je zastarel klump napram su34+, ki jih bo lovil

zakaj jih šenkajo

ker so dobli star jajc f16 za še bolj star jajc

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
jutri bojo spet odprti koridorji za civiliste...

kaj pa se kaj dogaja v ozadju? nekaj presenca tale dobra volja rusije... kot da bi se zadaj nekaj kuhalo...

nic tudi ne pisejo vec kam koridorji vodijo...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.177
113

naj bi jih dostavili v nemcijo... kako pa gre to potem naprej? a pridejo ukrajinski piloti po njih v nemcijo? to mi je mal nelogicno...

se pa verjetno piloti veselijo vseh tistih 60km konvoja, ki je sedaj ne vemo kje pred kijevim nekje...

Je se kaj vojaskih letalisc na zahodu ukrajine ki so primerna da od tam letijo? Recimo kaj blizu nato meje?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.365
1.419
113

Poland cannot do it directly, as it would be act of war. So it goes to US, they sell it to private company as "trash" and that company, privately, sells them very cheap to Ukraine. Documents are clear, Russia cannot complain, everyone have clean hands

Evo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.177
113
Starbucks has said it will pause all business activity in Russia, including shipments and cafe operations.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Zelenskyy says "compromise" is possible on Putin's demands he cede Crimea/DPR/LPR & not join NATO: "I've cooled down regarding this question a long time ago after we understood that NATO isn't prepared to accept Ukraine." Could be big if both sides genuine

Kitajsko zunanje ministrstvo !
pic.jpg

Po novem so za vse probleme zahoda krivi Rusi

Bloomberg headline: "U.K. Faces Biggest Income Squeeze Since the 1970s "
No. The U.K. was facing it's biggest income squeeze long before Putin invaded.
The invasion will exacerbate things, but world "leaders" will now try to blame everything on Russia.

Michelangelo je bil Rus !
Florence, the case of the David covered as a sign of mourning for Ukraine

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.