S putinom glih ne, ostali so dobrodošliče bojo po volitvah sestavili vlado razno razni golobi in kulci bomo mel pa drugo leto spet žurko s putinom pri ruski kapelci
Hahaha zakaj pa bi plačali dolgove![]()
"Rusija bo najverjetneje bankrotirala 15. aprila"
Rusijo čaka venezuelski scenarij, menijo pri ameriški banki Morgan Stanley. Moskovska borza je medtem zaprta že skoraj dva tedna, 25. februarja so ustavili trgovanje na najpomembnejšem ruskem trgu kapitala. Na rekordno nizke vrednosti v primerjavi z drugimi tujimi valutami pa je padel tudi rubelj.siol.net
![]()
"Rusija bo najverjetneje bankrotirala 15. aprila"
Rusijo čaka venezuelski scenarij, menijo pri ameriški banki Morgan Stanley. Moskovska borza je medtem zaprta že skoraj dva tedna, 25. februarja so ustavili trgovanje na najpomembnejšem ruskem trgu kapitala. Na rekordno nizke vrednosti v primerjavi z drugimi tujimi valutami pa je padel tudi rubelj.siol.net
Njihovi famozni viri so še več ali manj pod zemljo.Pa od tega je že 90 let. Kdo se še to spomni, to sedaj vlečejo ven samo zato, da bi očrnili ruse. A kaj novejšega se ne najde? Sicer ne razumem, kako moraš bit v najbolj kmetijski in rodovitni državi lačen, ampak ajde.... To mi izgleda kot da bi žejen preplaval čez vodo.
Ukrajinci so že 30+ let samostojni, pa jim gre najslabše v Evropi. Kljub mnogim naravnim virom. Tko da niso ravno perle bi rekel, pa po 30+ letih samostojnosti tudi ne moreš krivit druge za neuspeh. .
S putinom glih ne, ostali so dobrodošli
nič takega ne boin kaj se bo zgodilo če/ko bo bakrotirala?
bo prišel rubežnik s kombijem in nuke naložu?![]()
Tale zemljevid sem imel v mislih.Poiščite si slike iz mesta Fallujah (Irak) na koncu, ki so ga 'osvobajali' ZDA marinci s 155mm havbicami.
Aja, twitter takrat še ni obstajal.
Stanje 7.3 2022
Poglej priponko 53608
McDonald's closes all restaurants in Russia
poglej kdo ga je nalimalTale zemljevid sem imel v mislih.
Pusti poklicne vojake in prostovoljce, oni sami zase odgovarjajo kaj in kako. Govorim o nabornikih, obveznikih in mobilizirancih.
Ko KanglerGotovi so!
podobno, kot se je zgodilo 1998, ko je tudi bankrotiralo. Upaj,o, da se bo vsaj nekaj ponovilo - takrat je odletel Jelcin, naj sedaj odleti Putin.nič takega ne bo
rubili bojo premoženje v tujini kar ga bojo našli + naslednjih n let jim ne bo nihče posodil bureka