Majčkeno lahko ustaviš konje, ti imaš privilegij, ker tebi ni še nihče pobil otrok in zato lahko gledaš na stvar bolj humano. Prvo kot prvo noben ne ve, kaj bi in kaj ne bi, dokler ni dejansko v tem sranju in vojna je vedno sranje. In ja, familija, razgnana, ali celo ubita je lahko ogromen trigger za pokop humanosti branitelja in najbolj tragične žrtve vojne so v veliki meri na strani tistega, ki je napaden. Ne pa pozabit, da so žrtve vojne tudi golobradi fantiči v ruskih tankih in da jih ogromno ni po svoji volji tam, zato me mal skrbi tale tvoja retorika.
Mene so skoraj ubili v Avstrijski bolnici ker mi je zaradi epidemije poteklo Avstrijsko zdravstveno zavarovanje, Evropsko ali pa Slovensko pa tako ni uporabno tam.
Nena ti pravi kako je ko ne moreš do zdravnika, ne moreš do vode ne moreš do zdravil dokler ne prenehaš dihati in to v kao travmatološki bolnici graca. Poleg tega pa se derejo na tebe in te žalijo.
BMK če zdaj kdo celo Avstrijo zradira z nukom. Ker sem videl kako se dogaja tam če nisi Avstrijec. Druga kot laži pa tako ne znajo iz sebe spravit. Do trenutka, ko jim začneš pošiljati posnetke in spraševati. Sedaj so pa tiho kot miši.
In kot je razvidno jaz nisem maščevalen znam pa vsem poslati nazaj točno tisto kar sem dobil od njih. In jih pridno snemati. Jim samo vračam njihovo nazaj.
Jaz nisem nevtralen pa nebom dokler se ne umirim in pridem k sebi po teh dogodkih. Kar zna trajati še nekaj časa.
Kar se mene tiče si zaslužijo kamenjanje ker je metka škoda. In ja sem pod vplivom različnih tablet zaradi zgoraj navedenih dogodkov.
In ja trenutno spremljam vojno da vidim kako se bodo pravniki ukvarjali z tem in vidim kaj lahko uporabim proti Avstrijcem.
Trenutno preverjam če jih lahko prijavim v Hag.
In če ruski vojaki mislijo da je ta vojna narobe še vedno lahko dezertirajo in prosijo za Azil.
V kolikor pa se borijo pa tu ni neke meje več.