Za Estonijo v bistvu zelo pričakovana poteza, še dolgo je trajalo.Estonija je napovedala, da bodo razen nekaterih izjem prenehali izdajati vizume ruskim državljanom. Z 18. avgustom bodo vstop onemogočili tudi Rusom, ki so jim vizume že izdali.
al oni al pa ZDABy occupying Ukrainian territories, Russia gained control over energy deposits, metals and minerals worth at least $12.4 trillion.
Evo vam razlog.
Verjetno samo Ukrajinci ne več. Zanimivo bi bilo videti kakšen nonpaper za Ukrajino tako je bil za BiH. Kaj bi dejansko ostalo od Ukrajine in ali ima tudi kakšna druga njena soseda kakšne želje po ozemlju...al oni al pa ZDA
delali bodo za položnice tujih monopolistov, kot pri nas, večinaJa ker ukrajince bodo zasuznjili in delali bodo za kos kruha na dan
A to če tuja družba kupi zemljo v državi, pomeni da je ta zemlja del tiste tuje države? Kako potem prečka državljan to zemljo? Rabi pašaport ali je dovolj osebna?Če bi se novinar malo bolj pozanimal kot pa prepisal novico bi lahko ugotovil da je bil moratorij na prodajo kmetijskih zemljišč s strani tujcev odpravljen prav s strani vlade Zelenskega leta 2020.
zasebna lastninaA to če tuja družba kupi zemljo v državi, pomeni da je ta zemlja del tiste tuje države? Kako potem prečka državljan to zemljo? Rabi pašaport ali je dovolj osebna?
Vsekakor bolje to, kot rusko zivotarjenje. Meni gre kar vredu pod zahodom, tebi ne?delali bodo za položnice tujih monopolistov, kot pri nas, večina
To se strinjam. Lahko bi pa delali zase, ne za tujca..Vsekakor bolje to, kot rusko zivotarjenje. Meni gre kar vredu pod zahodom, tebi ne?
Potem bi bil Krk slovenskiA to če tuja družba kupi zemljo v državi, pomeni da je ta zemlja del tiste tuje države? Kako potem prečka državljan to zemljo? Rabi pašaport ali je dovolj osebna?
si hlapec?Vsekakor bolje to, kot rusko zivotarjenje. Meni gre kar vredu pod zahodom, tebi ne?
zasebna lastnina