Moje mnenje: Lugansk, Donetsk, Zaporozje, Kherson, Odessa in do Transnistrije.Vidiš, to je pa druga opcija... dlje kot bo NATO sral, žrtvoval Ukrajince in ''porival'' Ruse naprej po Ukrajini, manj ostane na mizi za pogajanje... Jaz sem napisal, kako vidim situacijo sedaj, če se vojno stanje nadaljuje, in gre po podobnem scenariju, kot sedaj, bo obala kmalu Ruska... Potem dvomim, da se bodo kar tako lahko odmaknili... Stanje lahko tudi še eskalira, če bo Rusija preveč pritisnjena s strani NATO držav, zna usekati bolj močno, pa po civilnih ciljih ne glede na žrtve. Konec koncev tako taktiko uporablja ZDA, najprej do konca razbije vse, kar je pomebnega...
Še vseeno pa mislim, kar sem napisal, Donbas in Doneck in nasvidenje.
Misliš, da do zime uspe?Moje mnenje: Lugansk, Donetsk, Zaporozje, Kherson, Odessa in do Transnistrije.
Sky News has been told by a senior Ukrainian official that Ukrainian Special Forces carried out the operation on a Russian airbase in Crimea yesterday.
Bravo!
Moje mnenje: Lugansk, Donetsk, Zaporozje, Kherson, Odessa in do Transnistrije.
Lahko rečemo da če ukrajincem nebo kaj po godu da bodo posla spet kaksen dron v eu ?Lugansk je že, Donetsk še pa mogoče Zaporozje, drugega pa sigurno ne. Kherson kolikor imajo sedaj pod nadzorom mesta pa nikoli. Oddesa in karkoli naprej so pa lahko samo mokre sanje. Kvečjemu če zahod prekine z dobavo orožja, samo v tem primeru, kar se pa seveda ne bo zgodilo.
ti pojma nimaš o vojski, kaj šele da bi služil vojaški rok"NATO" je že nekako tam. UA vojsko trenirajo, pomeni predajajo znanje, obveščevalne informacije jim tudi delijo, tehniko pa tudi imajo že - sicer osnovno a za rusa bo dovolj.
Rusija medtem drvi v bedo zaradi sankcij in samo hujše bo, kako dolgo bodo lahko držali ta tempo pa bomo videli drugo leto, zaenkrat še bolj kot ne pučejo staro tehniko, kaj pa ko jim sfali? Itak vse narejeno iz zahodnih čipov, ki pa jih več nimajo in ne morejo dobit...
Tu je zdaj samo vprašanje, ali bo zahodu dovolj, da pač pristanejo na premirje in rusu prepustijo ti dve vzhodni regiji ali se ga bo stisnilo in pregnalo še iz Krima...torej kako se bo zahod odločil, in ne UA.
Lahko rečemo da če ukrajincem nebo kaj po godu da bodo posla spet kaksen dron v eu ?
V primeru jedrske to bodo sam bolj gobe rastle kot 86? Ali bo bolj resno ?
Bolj to da kdo ne pošlje malo plutonija urana z dronom čez eu...Če že ne veš kako delujejo jedrske elektrarne si mogoče poglej prispevek na RTVS kake 2 dni nazaj pa boš videla da ne bo nobenih gob.
Pa kakšen Zelenski... to je klovn, direkt klovn, v rokah Ukrajinskih oligarhov in pa ZDA/VB... mojster bo odletu kot knof od gat, ko si bodo omenjeni to zaželeli...Ukraina sploh dokler bo voditelj Zelensky ne bo nikoli pristala na kaj takega, raje pošlje celo državo v spopad.
Moje mnenje: kar do rapalske meje Italiji, Prekmurje Orbanu, Bohinj-Krvavec-Trojane Habsburžanom, do Grosuplja hrčkom, Domžale prestolnica.Moje mnenje: Lugansk, Donetsk, Zaporozje, Kherson, Odessa in do Transnistrije.
Pa kakšen Zelenski... to je klovn, direkt klovn, v rokah Ukrajinskih oligarhov in pa ZDA/VB... mojster bo odletu kot knof od gat, ko si bodo omenjeni to zaželeli...