če bereš zahodnjake, so ukrajinci tik pred sevastopolom...Pa to ni mogoče! saj sedaj so rusi uničili že 4x več HEMEROIDOV kot so jih pa američani dobavili.
če bereš zahodnjake, so ukrajinci tik pred sevastopolom...Pa to ni mogoče! saj sedaj so rusi uničili že 4x več HEMEROIDOV kot so jih pa američani dobavili.
amerikanca torej, imperialista..namest da bi vozu ladoAsus je kinez oz Taiwan...
Captura nimam(o) vozim GM.
se še nisi rodil , ko so naredli moj avto...amerikanca torej, imperialista..namest da bi vozu lado
zgleda da zato tako radi kazejo ruske cifre, ker njihove so grozljive
Poglej priponko 58376
Ah, lahko bi že vedeli, da se številkam ne sme verjet.Pa to ni mogoče! saj sedaj so rusi uničili že 4x več HEMEROIDOV kot so jih pa američani dobavili.
Je pa zanimivo, kako ukrajinci toćno vedo številov žrtev na ruski strani, svojih pa ne znajo preštet - ampak je razumljivo - propaganda v zagonu, dvomim v avtentičnost tega leaked dokumenta..
Svoje že štejejo, samo objavijo ne. Tudi rus je začetka trdil, da nimajo izgub, pa so že po spletu krožile slike VDVjevcev v mlakah krvi.
So pa izgube gotovo višje na ruski strani. Ukrajinci so dosedaj v večini branili svoje ozemlje. Braniti pa je lažje kot napadati. Tako da je gotovo padlo več rusov kot ukrajincev.
O števlkah ne bom ugibal, ampak čigavo pa je ozemlje? - recimo ozemlje Lysichanska - to smo spremljali dlje časa. ? A od tistega azovca iz Lvova ali Kijeva, ki se je streljal tam al od pripadnika Luhanske vojske, ki živi tam blizu Lisičanska? ?Svoje že štejejo, samo objavijo ne. Tudi rus je začetka trdil, da nimajo izgub, pa so že po spletu krožile slike VDVjevcev v mlakah krvi.
So pa izgube gotovo višje na ruski strani. Ukrajinci so dosedaj v večini branili svoje ozemlje. Braniti pa je lažje kot napadati. Tako da je gotovo padlo več rusov kot ukrajincev.
Zaradi ruskih napadov je po navedbah ukrajinskega državnega podjetja za jedrsko energijo Energoatom poškodovana nuklearka Zaporožje, zaradi česar so morali ustaviti enega od jedrskih reaktorjev.
Če ti nebi uporabljal tehnike zahoda, bi zdaj še preko analogne linije uporabljal ta forum. Če bi šel še malo bolj zahodno pa bi zjutraj usedljal osla.nikol kupil in mel roza racunalnik
mam pa mali beli lenovo 11s , torej kineza in crnega asusa, kineza
kitajska je že dolgo raj za elektroniko, tudi tel mam kitajski
Ko sem bil 1991 v ZDA, še avtomatskih tel. central niso imeli, Ko sem klical domov, sem moral najprej poklicat operaterja, da je ta nekako povezal linije in me poklical nazaj, da sem lahko govoril z domačimi. Kot v starih filmih, ali pri nas takoj po vojni. Tolk o zahodnem napredku in analognih linijah. Iskra je prvo avtomatsko centralo zgradila 1950-ga.Če ti nebi uporabljal tehnike zahoda, bi zdaj še preko analogne linije uporabljal ta forum. Če bi šel še malo bolj zahodno pa bi zjutraj usedljal osla.
Daj ne se zajebavat, napredka v vzohdnem bloku nikoli ni bilo. Samo lakota in beda. Lahko si ti mečeš pesek v oči... resnica je pač takšna kot je.
Čisto možno, no potem pa še napiši kaj so imeli in česar ni bilo pri nasKo sem bil 1991 v ZDA, še avtomatskih tel. central niso imeli, Ko sem klical domov, sem moral najprej poklicat operaterja, da je ta nekako povezal linije in me poklical nazaj, da sem lahko govoril z domačimi. Kot v starih filmih, ali pri nas takoj po vojni. Tolk o zahodnem napredku in analognih linijah. Iskra je prvo avtomatsko centralo zgradila 1950-ga.