Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.103
3.158
113
a imamo na zahodu na "state TV" takšne rasprave ?

Mani nebo hudega, sem pripravljen, me pa skrbi za tiste, ki niso v takšnem položaju kot sem jaz.
Upam, da bo država nekako poskrbela za njih. (nimam pa pojma kako in od kod denar)

To je tako kot da bi resno jemal tistega novinarja ki pametuje za gostilniško mizo na Nora TV.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.049
833
113
Še nekaj časa pa bi bila tudi naša nora TV prvi program državne. Ni veliko razlike. Pač mora furat populizem v eh časih drugače ne gre.
No ko se zgodi to, pa sem tudi sam na ulici ali pa se izselim (in to je naredilo kar nekaj rusov). Ostal jim bo samo ološ.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Jaz sem zato da da vsak drzavljan EUja 10% mesecnega prihodka da se zmalme ruse.

Toliko imamo samo inflacije (uradne).

Če pogledamo koliko države namenjajo za blažitev draginje pa koliko so dejansko cene šle gor, smo trenutno bližje 30%.
Ko bo začela kurilna sezona in bo plin ugasnil bo pa cca 50% industrije na meji za crknit.
Rus pa še dalje hara.......

Koliko časa misliš da bo lačen in brezposeln evropejec v mrzlem stanovanju brez tople vode še vpil SLAVA UKRAJINI?

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.049
833
113
Toliko imamo samo inflacije (uradne).

Če pogledamo koliko države namenjajo za blažitev draginje pa koliko so dejansko cene šle gor, smo trenutno bližje 30%.
Ko bo začela kurilna sezona in bo plin ugasnil bo pa cca 50% industrije na meji za crknit.
Rus pa še dalje hara.......

Koliko časa misliš da bo lačen in brezposeln evropejec v mrzlem stanovanju brez tople vode še vpil SLAVA UKRAJINI?
Malo nas bo zeblo, hebi ga :) bomo pa kak dodaten pulover oblekli. Če smo hebeno korono, maske, zapiranje na občine preživeli, bomo še pa to.
Upam samo, da bo dovolj elektrike za vse in da bo zima mila :)

• Všeč mi je
Reactions: darjan in Kamele0N

Floki

Guru
6. sep 2007
10.103
3.158
113
Ni toliko problem plin za gospodinjstva tega je 20% in se bo že dobil, če ne drugega se lahko še vedno naelektriko greješ. Prblem so podjetja kjer industrijski procesi rabijo plin in ga ni mogoče zaradi načina proizvodnje nadomestiti s čim drugim. Kaj bo pa on naredil, zaprl firmo. Tega pa ni malo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Đ day.
Jutri bo putler na rdečem trgu slavil parado 40 tavžnt mrtvih ruSSkih nadspecialcev.
Veličastno parado bo spremljalo tudi neuničljivih 1737 tankov, 222 najjaćih avionov na svetu, 189 super modernih helikopterjev in še in še.
đđđđđđđđđđđđđđđ.png

• Všeč mi je
Reactions: darjan in Konec

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Recimo en pogled/razmišljanje:
Meh....

OSCE graf ne prikazuje čigave so granate! Lahko je 20% ali 75% ali 90% ruSSkih......konckoncev še hvali ruSSko artilerijo na vse pretege!!

To da so nam rusi kao pomagal pri osamosvojitvi prvič slišim! So sabotirali preko KPJ Kučana da nas ni do konca razorožil?

Spoštovati podpis Sporazumov iz Minska in namesto centralizirane unitarne države oblikovati federalno strukturo, ki bi omogočala posameznim delom države, da si uredijo življenje po svojih željah? Je bilo res potrebno vsiljevati nasilno ukrajinizacijo ruskim prebivalcem Ukrajine in pri tem pričakovati, da bo veliki medved v neskončnost vse to toleriral? Je bilo treba igrati “koristnega idiota”, kot bi rekel Lenin, za Zahod?

Za Ukrajince je, se bojim, že prepozno. Vsi ostali pa bi se lahko iz te žalostne zgodbe kaj naučili. Predvsem Slovenci.

Mi se lahko počas začnemo pripravljat za scenarij Luganska in Dombasa na Đesenicama.....v Velenjkovcu..Celju..Kranjsterdamu......tud Ljubljana je na dobri poti....

Tko da ja ima point.....lahko se že počas začnemo pripravljat....hitreje in bolj odločno kot so se Ukrajinci

I

Izbrisan uporabnik 474

OSCE graf ne prikazuje čigave so granate! Lahko je 20% ali 75% ali 90% ruSSkih......konckoncev še hvali ruSSko artilerijo na vse pretege!!
Donbas nikoli ni bil pod Ukrajino oz. je bila frontna črta daleč naprej. Donbas je bil vedno in izključno obstreljevan s strani AFU, kakor je tudi dandanes.

Razen če misliš, da so DPR-ovci sami sebe obstreljevali...

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Meh....

To da so nam rusi kao pomagal pri osamosvojitvi prvič slišim! So sabotirali preko KPJ Kučana da nas ni do konca razorožil?

Mi se lahko počas začnemo pripravljat za scenarij Luganska in Dombasa na Đesenicama.....v Velenjkovcu..Celju..Kranjsterdamu......tud Ljubljana je na dobri poti....

Tko da ja ima point.....lahko se že počas začnemo pripravljat....hitreje in bolj odločno kot so se Ukrajinci
ti se nimaš kaj za bat

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.