Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Lejga posraneta :)
Si ze na poti v Ukrajino? Kaj cakas?

Odpor mora biti organiziran, skupen in premisljen. Tole zapiranje zracnega prostora satelitskih drzav je pa kr neki - posiljanje drugih po kostanj v zerjavico.

Tako kot je NATO najprej pumpal Ukrajino, potem jo pa zapustil, se bo zgodilo z nami.

Pa razumem obe strani zakaj pocneta, kar pocneta. Ampak Putin se je na tole pripravljal vsaj 8 let, treniral v Siriji. Mi pa?

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.661
113
Ko pridejo ljudje do orožja, potem nesoglasja rešujejo na takšen način. Mojega strica so me balkansko vojno tudi, njegovi "prijatelji" ubili, v Bosni.
Sem se menil z kolegom.....pravi....taki kolegi iz mladosti oz iste vasi (druge nacionalnosti) so bli najhujši....vedu vse o teb....od premoženja.....razmisljanja itd.... In te fentu nakonc..

• Všeč mi je
Reactions: Maiden

hermann

Guru
19. mar 2014
9.730
6.624
113

moram priznat, da imajo prave gverilske gene :)

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
A se nobenmu ne zdi čudno. Ukrajinci sestrelijo transportno letalo polno padalcev, kje so razbitine? Ukrajinci so pobili 3000 Rusov....kje so trupla? Ne vem koliko Ukrajincev je mrtvih....mi pa gledamo posnetke zapuščene tehnike in enemu tanku je zmanjkal nafte....
Skrbi me, da gledamo en čuden sfejkan reality show.
Saj se spomnete posnetkov s kitajske pred dvemi leti ko so kar po ulicah ležala trupla.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Jaz spremljam The Duran, je pa on tudi njun gost (proti koncu Live streama):

Tale spodaj je pred kakšnim tednom imel live stream iz ukrajine kako je vse mirno in se smejal poročilom da prihajajo rusi.Posnetek je pozneje umaknil.
Tega ni nobeden pričakoval niti Lukec.

Isto je s tem kaj bo naslednji mesec in do jeseni. Lahko nič ali pa goba.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.530
896
113
Si ze na poti v Ukrajino? Kaj cakas?

Odpor mora biti organiziran, skupen in premisljen. Tole zapiranje zracnega prostora satelitskih drzav je pa kr neki - posiljanje drugih po kostanj v zerjavico.

Tako kot je NATO najprej pumpal Ukrajino, potem jo pa zapustil, se bo zgodilo z nami.

Pa razumem obe strani zakaj pocneta, kar pocneta. Ampak Putin se je na tole pripravljal vsaj 8 let, treniral v Siriji. Mi pa?
A dej ne seri in se odseli ven iz te teme.

cist vseeno je kam posljejo svoje ICBMje z jedrskimi konicami.
samo upamo lahko, da jih prestreze NATO v zraku.

Glede na predstavo v Ukrajini, pa me ne skrbi, da bi našli in zadeli Slovenijo.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.957
2.634
113
Malo se še pozanimaj kaj Kitajc dela po Afriki. Si tudi tiho? Dikler se pa nekje dve vasi tolčejo med seboj, se res nebom oglašal. Imaš prav. Ko pa se gre za mene, vojno v EU pred ali v naši državi pa se še kako bom.
Dobro mi je poznano kaj se dogaja v Afriki. Sem za da tudi njim swift blokiramo. Sam verjetno nekako ne bo šlo ane? Saj ko tam zakjučijo bomo počasi mi na vrsti, brezobi tigr. Jebejo nas iz vzhoda in zahoda, sam fora je da zahodu zraven ploskamo in prosimo za še.

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.440
7.056
113

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Če kaj napišeš še ne nujno pomeni, da napišeš kaj pametnega.

--

Ukrajinci so nazaj zavzeli svoje drugo največje mesto blizu Ruske meje:

Se strinjam in se strinjam s tem, da se lahko motim. Ampak kljub vsemu, potem bi lahko poslali iz te teme polovico foruma zaradi nevede neresnicnih objav. Domnevam, da nihce namenoma tu ne objavlja neresnicnih novic, ampak zato, ker verjame, da je objavljeno res.

Vsi se trudimo iz vsega tega izlusciti nekaj koristnega in informiranega.

Ne bo pa nihce posiljal nekoga nekam zaradi nestrinjanja.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
V glavnem andy rus ne more do nas mimo ostaloh nato clanic, tako da se be boj.
Ce pa kresne z jedrskim pa ne bo edine moznosti zapravil za ljubljano…ker deuge moznosti ne bo vec imel.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Ploskanje nemcem da se bodo oborožili zaradi ukrajine?
Ko bo dovolj orožja pa spet hajk po evropi.
Samo en putika mora priti namesto mame merkel in bo ista zgodba kot zdaj
Po eni strani smo brezzobi tiger, ki ga nihče ne jemlje resno, spet drugič nekdo napiše kot to zgoraj. Ni mi jasno več, kaj bi bil jeben i pošten?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.