Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.003
9.527
113
A se nobenmu ne zdi čudno. Ukrajinci sestrelijo transportno letalo polno padalcev, kje so razbitine? Ukrajinci so pobili 3000 Rusov....kje so trupla? Ne vem koliko Ukrajincev je mrtvih....mi pa gledamo posnetke zapuščene tehnike in enemu tanku je zmanjkal nafte....
Skrbi me, da gledamo en čuden sfejkan reality show.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.576
4.723
113
A se nobenmu ne zdi čudno. Ukrajinci sestrelijo transportno letalo polno padalcev, kje so razbitine? Ukrajinci so pobili 3000 Rusov....kje so trupla? Ne vem koliko Ukrajincev je mrtvih....mi pa gledamo posnetke zapuščene tehnike in enemu tanku je zmanjkal nafte....
Še eden, ki želi izza tipkovnice točne informacije in pa še lepe posnetke mrtvih.

Ne vem zakaj ne greš tja na ulice in boš videl kako je? Saj, če meniš, da je show, boš lahko še ti malo pokal in se zabaval.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.957
2.634
113
V vseh teh državah ne vidim da bi se katera od njih kasneje imenovala ZDA. Se strinjam, sem pa proti ameriškem imperializmu.
Ampak dajmo se držat teme. Govorimo o Rusiji, ki odkrito grozi ne eni ampak več Evropskim državam, in pri vsem še povrhu direktno grozi z jedrskim orožjem in znatno ogroža svetovni mir.
Aha preblizu nas se zadeva dogaja to je problem, če je na vzhodu ali pa afriki pa na naj kar tolčejo. Pa poimenovanje države, ta je tud dobra.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113

A samo zdi se ti?
90% kar pride s Twitterja glede te vojne je fake.

Ste ze pozabili Sirijo, Libijo,...? Sami fake newsi iz zahodne strani.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.