Druga opcija, ob uporabi tvoje logike, naj preostalih 34MIO beži... Sej praviš, sodobno je odprte meje, pa ljudstva se mešajo...Zakaj pa niso prebegli sami v rusijo?
Druga opcija, ob uporabi tvoje logike, naj preostalih 34MIO beži... Sej praviš, sodobno je odprte meje, pa ljudstva se mešajo...Zakaj pa niso prebegli sami v rusijo?
....no ja, menda so jih največ pobili "komunisti" oz. Komunistične oblasti , je pa res, da je sem not vključenih več držav, kjer so bili na oblasti.zda poklala po svetu in nagrabila kot nobena druga sila, pa jih še kar ližemo
Saj, ocitno nobeni strani ni bilo tako hudo, da bi morala bezati. Dokler ni rus napadel, potem pa je koliko mio zbezalo in kam?
Ukrajinci so napredni, delajo na globalizaciji... Itak imajo tisti iz zahodnega dela bližje nas kot pa Donbas...Mislil sem da ne zivimo vec v zaplankanem srednjem veku, ampak se priblizujemo neki globalizaciji in da prebivalstvo neke drzave ni omejeno samo na te meje oz se ne tezi k temu.
Guess I was wrong, drzave kot so rusija, kitajska to vsak dan lepo dokazujejo, ves ostali svet je pa failal glede tega v korona časih
razdelit ukrajino na satelit eu in kijevsko rusijoSaj, ocitno nobeni strani ni bilo tako hudo, da bi morala bezati. Dokler ni rus napadel, potem pa je koliko mio zbezalo in kam?
Koga je strah plebiscita v Ukrajini ?
Koga je strah plebiscita v Ukrajini
Ali je EU sposobna iti po samostojni poti, ki bi bila drugačna od interesov ZDA?www.delo.si
So se rusi končno naučili od američanov, da je vojna dobra za biznis.Od prvega dne vojne je rubelj v primerjavi z dolarjem pridobil tretjino vrednosti, v primerjavi z evrom pa še več.
So se rusi končno naučili od američanov, da je vojna dobra za biznis.
In je zdaj to vse naenkrat narobe?
darjan, daj mi povej, v kateri od držav, ki so jih američani "deokratizirali", je zdaj prebivalcem bolje, kot jim je bilo pred "demokratizacijo"?
Iran, Irak, Libija, Kosovo, Sirija? Ups v Siriji je še kar OK, ker so jim grdi rusi prišli na pomoč.
Pošten članek in realen pogled na trenutno stanje.Koga je strah plebiscita v Ukrajini ?
Koga je strah plebiscita v Ukrajini
Ali je EU sposobna iti po samostojni poti, ki bi bila drugačna od interesov ZDA?www.delo.si