Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.339
113
Sramovala se je biti ruSSinja...in je šla.
Case closed.

V bistvu je bil očitno finančni prispevek dovolj visok in splošno zaželjen, da se je prodala Kazahstanu (že) 4 leta nazaj.

Pa mimogrede naj ti še vrnem uslugo od prej, ko si ti mene popravil - napiše se Rusinja in ne ruSSinja.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Tale Ribakina je manj Kazahstanka kot pa Lionel Messi Španec... Sta pa oba omenjeno... Pa sta uradno Kazahstanka in Španec

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113
Kdaj ji bodo odvzeli naslov? Čudno, da so ji - glede na vse bolj ali manj nesmiselne ukrepe proti vsemu kar vsaj malo diši po Rusiji - sploh pustili tekmovati.
Yup, recimo v Speedway gp seriji ruskih tekmovalcev letos ni (Laguta je bil lani prvak).

---

Bloomberg je pred dvema dnevoma pisal, da je EU blokirala 1.5 milijarde EUR posojil Ukrajini. Razlog je bojda to, ker Ukrajina ne more garantirati, da ne bo mogla vrniti niti 70% tega. Zdaj pa EU komisija fehtari po EU članicah, če bi postale porok za preostanek.

---

Veseli me samo eno. V Severodonecku ni ostalo ničesar, kar bi se dalo ukrasti. V treh mesecih smo ukradli vse, kar se da…” itd

Besede Ukr domoljuba

Nazadnje urejeno:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113

Vojska v civilnih objektih je legitimen vojaški cilj.

Takega materiala je veliko:

Back to school
Vojnici-u-skoli.jpg

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: AndY1 in kroja_

kroja_

Fizikalc
23. mar 2016
183
86
28
Pa takih je tudi veliko ko Darjan vozi ukrajinsko vozilo rdečega križa s humanitarno pomočjo, notri pa javelini za na fronto.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.056
113
More from Andrei Kelin's interview with Reuters, which was published on Friday. Mr Kelin is the Russian ambassador to the UK.

He said the "special military operation is necessary because Moscow had to defend Russian-speaking people against persecution.

He also framed it as a necessary revolt against the US, which he accuses of humiliating Russia since the fall of the Soviet Union in 1991.

Ko napades drugo drzavo zaradi neke fobije stare 30let in navideznega sovraznika ki to ni?

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in XXXL

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.056
113
Medtem ko v Rusiji slavijo wimbledonsko zmago v Moskvi rojene Kazahstanke Jelene Ribakine kot svojo, pa 23-letna teniška igralka odgovarja, da si ni sama izbrala, kje se je rodila.

Vsakega normalnega rusa bi moralo biti sram kaj pocne vodstvo domovine, a kaj ko so taksni zelo redki :(

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in endvatri

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
V ruSSiji človeško življenje ni vredno nič. Če kj protestiraš te takoj ubijejo...v najboljšem primeru pošlejo v gulage.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Medtem ko v Rusiji slavijo wimbledonsko zmago v Moskvi rojene Kazahstanke Jelene Ribakine kot svojo, pa 23-letna teniška igralka odgovarja, da si ni sama izbrala, kje se je rodila.

Vsakega normalnega rusa bi moralo biti sram kaj pocne vodstvo domovine, a kaj ko so taksni zelo redki :(
To je točno. Ni si sama izbrala, kje se je rodila, ravno tako si ni sama izbrala, kje živi in trenira, ane? Ker to moraš biti pa poseben kaliber, da ti ni vsec, da se rodiš v Moskvi, nato pa ti je vsec, da živiš v Moskvi...

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.589
4.726
113

Vojska v civilnih objektih je legitimen vojaški cilj.

Takega materiala je veliko:

Back to school
Vojnici-u-skoli.jpg

Kje točno naj se po vaše skrivajo branitelji, da vam bo všeč? V vojašnicah? Na poljih? Ker vse ostalo je civilno, vključno s stavbami.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.