Pa zeleni heroja Janše sploh ni omenil.Podpredsednica državnega zbora sukićka je pa ušla ven
Pa zeleni heroja Janše sploh ni omenil.Podpredsednica državnega zbora sukićka je pa ušla ven
Če tu ne vidiš problema, ti namignem.Slovenija je odločena da bo še kr naprej kupovala plin iz Alžirije prek plinovoda skozi Italijo.
Za splošno občestvo je ang verzija bolj ljudska
Ja rusofili zagovarjajo tezo, da je usa pumpala ukrajino v vojno z rusiji in izzivala ruse, ces usa baze nimajo kaj delat poleg rusije, nic delat v ukrajini in to daje potem legitimen razlog, da je rusija napadla. Pa ceprav ni usa vojasko ogrozila rusije.
Albanija nas bo rešila Še dobro, da so anti srbi in so dosti naklonjeni američanom, drugače bi bilo treba še tja uvozit demokracijo
Shell on cusp of Albanian discovery that could change Europe’s energy future, Rama says - Euractiv
Dutch energy giant Shell is on the verge of discovering major gas and oil reserves in Albania, Prime Minister Edi Rama told Dutch journalists on Monday, in a development that has the potential to change the energy future of Europe....www.euractiv.com
To cik cak vozi, da ga težje zadanejo...Nacukani Ukr tankisti vijugajo po Harkovu
Оперативные сводки
⚡️ Пьяные танкисты ВСУ носятся по Харькову, ломая бордюры и распугивая автомобилистов. Состояние для украинской армии вполне привычное. Без допинга защищать ридну неньку невозможно. Президент, опять же, пример подает, в эфир трезвым ни ногой. Гаишников на вас нет. @opersvodkit.me
ZDA ima cilj oslabiti Rusijo (in prej Sovjetsko zvezo) že od nekdaj. Samo način se je spremenil. V skorumpirani Ukrajini jim je to dobro uspelo, za denar so bili pripravljeni prodati mati in še sestro zraven, to sicer ni precej drugače kot pri nas, samo mi nismo zanimivi za koga večjega.Ja rusofili zagovarjajo tezo, da je usa pumpala ukrajino v vojno z rusiji in izzivala ruse, ces usa baze nimajo kaj delat poleg rusije, nic delat v ukrajini in to daje potem legitimen razlog, da je rusija napadla. Pa ceprav ni usa vojasko ogrozila rusije.