Meni so vsi ti youtube filmčki kavzi "strokovnjakov" popolnoma brezveze, najbolj zato, ker toliko, kot je teh "strokovnjakov" toliko je različnih scenarijev, razglabljanj in modrovanj, na koncu bo pa samo eden imel prav. Če bi takšne filmčke dajala na youtube putin in zlenski, bi še bilo zanimivo pogledat, tako pa je škoda cajta za vse to.
Ugibam in ni nujno, da imam prav, zato me ne linčat; Če pogledamo vse filmčke tega analitika, ali je vse zadel ali smo na področju vedeževalca Danija in Danijeve zvezde aka tudi slepa kura zrno najde.
Teh analitikov je kar nekaj, eni "zadanejo", drugi ne. Ne glede na izzid njihovih napovedi, pa jih je dobro poslušati in njihove teorije, saj človek dobi širšo sliko in morda kakšen detajl, ki ga je pri oblikovanju svojega mnenja spregledal. Velikokrat je tudi razjasnjeno (ali pa vsaj skušajo razložiti) zakaj se kje uporablja kakšno orožje (recimo zakaj je T-62 odličen tank za utrjevanje položajev, kljub njegovim letom)
Ja to mi je zanimivo kako vsi pluvajo čez stare tanke...
Meni so vsi ti youtube filmčki kavzi "strokovnjakov" popolnoma brezveze...
Ja to mi je zanimivo kako vsi pluvajo čez stare tanke. Ampak so za vojno v ukrejini skoraj bolj upoabni kot pa novi ker pač ni tankovskih spopadov, sodobno orožje z zahoda pa uniči tako enega kot drugega. Za boj proti AK-47 in vse tam do 30 mm pa je tudi T-62 ali pa T-72 več kot dober.
Ja ukrajina je za zahod samo poligon za orožje (tudi staro) pa seveda dodaten bonus je oslabitev ruske vojske. Ampak to moraš nekako zaviti v celofan da ne zgleda kot direktni konflikt. Vsega pač tudi ne pošljejo predvsem zato da ne bi prišlo v roke rusom, ki se jim tudi cedijo sline ko pride kak cel switchblade ali pa protitankovsko orožje v roke. Pa verjetno bodo imeli tudi kitajci kaj od tega.
Morda eden izmed možnih odgovorv:
To si pa grdo mimo pihnil.
Možno. Druga možnost je namreč nerazgldanost in nepoučenost (da se milo izrazim). Dobro, da si me popravil, kam spadaš... Hvala