Ja...Vprašanje kaj sploh gledamo. Samo tukaj na Alterju smo odkrili kar nekaj fake slik in naslovnic. Kaj šele ostali, ki imajo še bolj resna orodja.
Dobro vprašanje … ampak po moje bo Putin kmalu biti ali ne biti. Dodatne in totalne sankcije bi znale prisiliti Ruse da ga umaknejo. Če se pa še folk v Rusiji mal skorajži in gre na ulice …Mene bolj zanima, kaj je Nemcem kliknilo, da so poslali orožje in so za ban swifta..
Očitno nekaj je moglo bit!
A so jim kavbojci zagrozl, al je prišla ena informacija?
Vsekakor ima rusija materiala da se gre tega nekaj mesecev, ce ne let. Vprasanje pa je na strani vojakov in financ.Ja, saj se strinjam. Hotel sem samo povedati, da kljub temu, da vidimo "veliko" uničene ruske vojske, je to vseeno relativno malo glede na količino, ki je trenutno v pogonu na zraku in na tleh. Stvar perspektive...
Na ulicah so ze, po nekaj 100 aretacij dnevnoDobro vprašanje … ampak po moje bo Putin kmalu biti ali ne biti. Dodatne in totalne sankcije bi znale prisiliti Ruse da ga umaknejo. Če se pa še folk v Rusiji mal skorajži in gre na ulice …
Prilepi, da vidimoHrabri vojaki iz Kačjega otoka so safe in sound v Sevastopolu. Na netu je posnetek, ko jih pripeljejo z ladjo in vstopajo v bus.
To so deci, ne pa mi tu![]()
Dnevnik Nove TV doznaje: Prvi hrvatski dobrovoljci odlaze braniti Ukrajinu
Prvi hrvatski dobrovoljci odlaze braniti Ukrajinu u ratu protiv Rusije.dnevnik.hr
Ja...
![]()
2022.02.26 at 8:40am in Kiev (System Pigs Eating Breakfast)
V YouTubu lahko uživate v videoposnetkih in glasbi, ki so vam všeč, nalagate izvirno vsebino ter delite vse s prijatelji, družino in svetom.youtube.com
Saj to je nekako logicno da najbolj najebe napadena lokacija? Mi smo pa krivi da je do tega prislo na nasem pragu, zaradi popuscanja putinu vrsto letPomoje je korektno povedal. Na koncu bodo Ukrajinci, delno Evropejci najbolj naje... Sej se ponavljam, samo vse kaže v to smer. Moje mnenje si pa že večkrat prebral.
![]()
Dnevnik Nove TV doznaje: Prvi hrvatski dobrovoljci odlaze braniti Ukrajinu
Prvi hrvatski dobrovoljci odlaze braniti Ukrajinu u ratu protiv Rusije.dnevnik.hr