Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.040
113
Some Russian government websites continued to be down on Saturday, as the country's invasion of Ukraine is in its third day.
The websites that are dark notably include the Kremlin and the Ministry of Defence.
The exact reasons for the outages are not immediately clear, but the international hacking group Anonymous has claimed that it is attacking the sites.
"Anonymous has ongoing operations to keep .ru government websites offline, and to push information to the Russian people so they can be free of Putin's state censorship machine," the group said in a tweet.
On Friday, the same Russian websites appeared offline for a while, but the Kremlin denied it was being attacked by Anonymous, according to state media. It’s the third day in a row Russian websites have been inaccessible, at least for some period of time.
Anonymous said it is also working "to keep the Ukrainian people online as best we can."

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Res je, ampak vojne so dolge, putina se lahko edino zjebe da ga lastni narod odnese vun, nihče ga ne terenu ne bo mogel.

Jaz se ne bi na tole zanasal. Upanje umre zadnje pravijo. Ne vsi, ampak ti iz prve roke povem, da nekateri Putina castijo kot boga. Njegove ikone v avtih, domovih, pisarnah. Dosti shrljivo, sam se preprican, da bi jih veliko umrlo zanj.

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.811
113
Jaz res upam, da je Putin popolnoma narobe ocenil situacijo, ampak imam slab občutek, da se zadaj nekaj kuha.
Pa tudi če je tako, upam da bodo Putina še pravočasno obesili, preden bo morda kakšno jedrsko bombo poslal nekam.
Če je pa to kar se sedaj dogaja dejansko realen doseg Rusije, bo pa to zelo slabo za Rusijo.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Jaz se ne bi na tole zanasal. Upanje umre zadnje pravijo. Ne vsi, ampak ti iz prve roke povem, da nekateri Putina castijo kot boga. Njegove ikone v avtih, domovih, pisarnah. Dosti shrljivo, sam se preprican, da bi jih veliko umrlo zanj.

Samo tisti, kateri imajo korist... Sej veš ko ni več tega podgance.. Poglej naše kmere.. takoj razpade banda.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.040
113
The Netherlands has promised it will send additional military support to Ukraine.
The shipment includes 200 Stinger missiles and 50 Panzerfaust-3 anti-tank weapons with 400 missiles.

UA ima folk ki se želi borit, orožje pa bo že dal zahod.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.658
3.937
113
Ljubljana
hmpg.net
a so te slike legit?

tule je ista
1645907987200.png

leto 2017?

• Všeč mi je
Reactions: Davidoff

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Realno gledano, po 3 dneh bojev in pri tolikih različnih informacijah, težko izluščiš kaj se dejansko dogaja, tak da tudi ne gre še predvideti kaka bo prihodnost. Par dni še, pa bo malo bolj jasno ali je Ruska vojska najmočnejša na moskovski paradi ali se je šele komaj malo ogrela...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
I

Izbrisan uporabnik 474

Ne vsi, ampak ti iz prve roke povem, da nekateri Putina castijo kot boga. Njegove ikone v avtih, domovih, pisarnah. Dosti shrljivo, sam se preprican, da bi jih veliko umrlo zanj.

Lahko samo potrdim, sem bil par mesecev v Rusiji, ravno ob majdanu in nato celi štali okrog Krima in on ob sankcijah, ki so bile uvedene. Ko sem malo povprašal "industrijske živine" tam naokrog, kako bo to vplivalo na odnose z EU in naložbe, so se povečini samo nasmehnili in rekli, da je to "predstava za ljudi." V ozadju dalje vse po starem...

• Všeč mi je
Reactions: Davidoff

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
a so te slike legit?

tule je ista
Poglej priponko 53179
leto 2017?

Fejk news

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Jaz res upam, da je Putin popolnoma narobe ocenil situacijo, ampak imam slab občutek, da se zadaj nekaj kuha.
Pa tudi če je tako, upam da bodo Putina še pravočasno obesili, preden bo morda kakšno jedrsko bombo poslal nekam.
Če je pa to kar se sedaj dogaja dejansko realen doseg Rusije, bo pa to zelo slabo za Rusijo.
No to pa je po mojem mnenju nemogoče. Putinu tega sami Rusi nebi dopustili.
Bilo je enkrat mislem da podobna situacija, ko so dejansko mislili, da so jedrsko napadeni, pa niso reagirali. Mislim, da so clo rekl da je ta ruski možakar rešu svet.

• Všeč mi je
Reactions: B81
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.