Tole onaniranje na vojno je zaskrbljujoče.A tebi tud deluje tip malo shizofreno?
Kolko je jamstva?Dvomim, da bodo verjeli ruski banki, da ne bo manipulacij, sicer lahko nadzirajo but still...
Vsekakor ne priporočam met keša več kot je jamstvo...
Rus je tat bil in vedno bo........
Še Abramovič je obupal..
neverjetno kaj se dogaja....
Kitajci so že spizdl....
Ma ta scenarij ne gre skup... pa Putin je bil doktor diplomacije. Vse do sedaj. Nekaj ne vemo...
Tole onaniranje na vojno je zaskrbljujoče.
Mi ne vemo, imamo/imajo pa službe, ki vejo veliko več od nas. Poglej kako smo se 1 mesec smejali Amerom, ki so vse vedeli in zadeli v nulo.Ma ta scenarij ne gre skup... pa Putin je bil doktor diplomacije. Vse do sedaj. Nekaj ne vemo....
Kaj bo sedaj... odnehal ne bo. Al bo državni udar al gre pa ukraina v prah dobesedno... al je pa to uvertura za kitajce?
No sem zadel, zrel si za psihiatra.ti bi tud, če bi vedel kok ma xrpja....
hehe
Obenem pa me razfuk kmerov neizmerno zabava.. Dolg me ni ena stvar tko interesirala. Sploh ne glupi kmeri...
pa še nekaj
zanima me kako zgleda ko nekomu vzamejo swift...
kaj to pomeni za kripto in nasploh kaj se točno bo zgodilo.
Kaj pa pri nas ne bo več?Ok če swifta ni
verjetno ne bo več
vise
eurocard
maestro
paypal
..............
Dejte si to predstavljat, krucefiks porinl jih bodo v kameno dobo....
Edini takoj work around je kripto in walleti...
haha
Rus je bedak, Putin za swift še vedu ni pomojem...
Rusi imajo kar nekaj izkušenj v vojni. Kje qurca se jim je tle zalomilo?
doktor diplomacije...Ma ta scenarij ne gre skup... pa Putin je bil doktor diplomacije. Vse do sedaj. Nekaj ne vemo....
Kaj bo sedaj... odnehal ne bo. Al bo državni udar al gre pa ukraina v prah dobesedno... al je pa to uvertura za kitajce?
Gargy to sem napisal, čeprav sem shizofren...Pa si mogoče pomislil, da če se Rusija osredotoči na crypto, bodo ostali naredili vse, da mu vrednost zbijejo na najmanj možno? Ker kdo pri zdravi pameti bo šel pumpat crypto navzgor, če se ve, da ga recimo Rusija uporablja kot osnovni vir financiranja?