Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.992
9.533
113
Opa nova novica, Nemčija je končno za ban swifta.....

to mi deliiiii....
Pa da vidimo, kako bo to zgledalo. A se bodo plačanci obrnil. hahaha
A se men sam zdi, al ti tole spremljas kot kolesarsko dirko? Mal preveč si nahajpan na vojno. Priporočam en obisk pri ustreznem strokovnjaku, da te mal pregledaja, ker tole ni zdravo.

I

Izbrisan uporabnik 474

Po drugi strani pa so povečali pretok plina kar preko Ukrajine... Zdaj pa razumi, če lahko...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.912
113
40
MB
Zanima me kaj z sberbanko na eu tleh? Verjetno tuje bodo kar zaprle v Rusiji..

fak ne predstavljam si kaosa...
To se še ni zgodl...

nč kokice gledat, pa kripto spremljat!!

Spoštovani,

glede na trenutne razmere, povezane z razvojem rusko-ukrajinske krize, vas obveščamo, da Sberbank banka d.d. posluje kot običajno ter zagotavlja svoje produkte in storitve vsem svojim strankam. Sberbank banka d.d. pripada skupini Sberbank Europe - evropski finančni instituciji z evropsko bančno licenco. Sberbank banka d.d. je slovenska banka, ki posluje na lokalnem trgu in primarno oskrbuje stranke na lokalnem trgu ter je pod nadzorom centralne banke Republike Slovenije - Banke Slovenije in Evropske centralne banke (ECB).

V Sberbank banki d.d. nenehno spremljamo razmere, povezane z razvojem rusko-ukrajinske krize. Prav tako smo v stalnem stiku z lastnikom, družbo Sberbank Europe AG s sedežem na Dunaju.

V Sberbank banki d.d. si tudi v teh negotovih časih prizadevamo svojim strankam zagotoviti najboljšo možno podporo. Sberbank banka d.d. svojim strankam tudi v teh negotovih časih še naprej zagotavlja produkte in storitve.

S spoštovanjem,
Sberbank banka d.d.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Kako se to sploh lahko konča pozitivno za rusijo?

Ne, resno. Tudi če zmagajo in okupirajo ukrajino, zahod ne bo spustil sankcij kar tako. Torej, embargo, swifta ne bo pa še kaj. Osamljeni, pa že zdaj majo en skret od gospodarstva. Torej ali gre putin nazaj od koder je prišel ali pa nas čaka nova hladna vojna?! In glede na nestabilnost tipa bo sprejel poraz ali začel vlečt kakšne katastrofalne poteze? Že pred začetkom ofenzive je grozil z jedrskim orožjem, kakšen idiot moraš biti da naglas govoriš o tem? Ne razumem kako se je lahko tako zakalkuliral?! A ker je imel uspeh na Krimu je mislil da bo še s celo ukrajino?

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Kamele0N

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.957
2.634
113
Vsi ki tako navijate za sankcije in ban swifta, kje ste bili ko so zavezniki izvedli invazijo na Irak pod pretvezo? A takrat ste tudi bili za ban Usa in Uk iz swifta? Sem izrecno proti ruski invaziji sam tole kar gledamo je tudi dober primer hinavščine zahoda.

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
569
113
Meni tale vojna neki ne štima. Sem bil siguren, da rusi ne bodo napadel. Pa so. Ok, tole bo v parih dneh konec, sem si mislil. Pa ni, ker se je Ukrajina začela upirat nesposobnim rusom. Po parih dneh je Nato videl, da s rusi ni nič in je iz luknje prilezel.
No, tle mi ne štima.
Rusi imajo kar nekaj izkušenj v vojni. Kje qurca se jim je tle zalomilo? Ali pa se jim ni zalomilo. Ker lohk da ko kost vrgel svetu. Lohk, da so smrkovce poslal v Ukrajino s slabo opremo. Svet je videl oz si misli, da ruska vojska le ni tak baubau in sedaj vsi hitijo pomagat Ukrajini. Če sem črnogled si mislim tako. Vaba privabi še druge države nato pa ruski medved pokaže pravo moč.

Ja,tudi mene skrbi ,kako se bo tole odvilo. Sploh, kdaj bomo prišli do točke, ko ni več vrnitve nszaj, kot pravijo rusi. Ker mislim, da bi bilo Putinu izpod časti, da bi priznal poraz. Strah me je bolj kot ne tega, da ko mu bo šlo res use narobe, da bo začel rušiti vse po dolgem in po čez.

Zanima me tudi,kaj so ukrajinci oz njihova vojska počeli ta čas, da se niso bolj obrožili (npr od okupacije krima naprej).

• Všeč mi je
Reactions: sad in Kamele0N

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Ok če swifta ni

verjetno ne bo več
vise
eurocard
maestro
paypal
..............

Dejte si to predstavljat, krucefiks porinl jih bodo v kameno dobo....
Edini takoj work around je kripto in walleti...

haha
Rus je bedak, Putin za swift še vedu ni pomojem...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Glede na to, da je to ena izmed najbolj korumpiranoj drzav sveta bi rekel, da denar odteka po vseh moznih kanalih posvecenih.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Spoštovani,

glede na trenutne razmere, povezane z razvojem rusko-ukrajinske krize, vas obveščamo, da Sberbank banka d.d. posluje kot običajno ter zagotavlja svoje produkte in storitve vsem svojim strankam. Sberbank banka d.d. pripada skupini Sberbank Europe - evropski finančni instituciji z evropsko bančno licenco. Sberbank banka d.d. je slovenska banka, ki posluje na lokalnem trgu in primarno oskrbuje stranke na lokalnem trgu ter je pod nadzorom centralne banke Republike Slovenije - Banke Slovenije in Evropske centralne banke (ECB).

V Sberbank banki d.d. nenehno spremljamo razmere, povezane z razvojem rusko-ukrajinske krize. Prav tako smo v stalnem stiku z lastnikom, družbo Sberbank Europe AG s sedežem na Dunaju.

V Sberbank banki d.d. si tudi v teh negotovih časih prizadevamo svojim strankam zagotoviti najboljšo možno podporo. Sberbank banka d.d. svojim strankam tudi v teh negotovih časih še naprej zagotavlja produkte in storitve.

S spoštovanjem,
Sberbank banka d.d.
Dvomim, da bodo verjeli ruski banki, da ne bo manipulacij, sicer lahko nadzirajo but still...
Vsekakor ne priporočam met keša več kot je jamstvo...
Rus je tat bil in vedno bo........

Še Abramovič je obupal..

neverjetno kaj se dogaja....
Kitajci so že spizdl....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.