Zakaj bi bral, če pa papir baje vse prenese?Papir vse prenese. Preber si zgodovino teh ljudstev.
Dejstvo je, da ruski jezik ni edini uradni. O&O.
Zakaj bi bral, če pa papir baje vse prenese?Papir vse prenese. Preber si zgodovino teh ljudstev.
Možaku ni bilo nič, je pa hudič, da zavarovalnice ne plačujejo škode v vojnih razmerah.To pa ne vem čigav je oklepnik. Bolj se to meni zdi da ga je ciljal, kot da je izgubil oblast nad vozilom.
Jaz pa zate, da si sposoben razbrati, da gre za šalo. J3bat ga, časi se spreminjajo.Včasih sem še mislil, da imaš bralno razumevanje.
Dej se zresni, a sedaj si pa ti zagovornik pravic mariginalnih skupin? Kako kaj romi pri nas, pa albanci v štacunah? Mislim da si zadnji tule ki lahko kaj komentira okoli te teme.Papir vse prenese. Preber si zgodovino teh ljudstev.
Mal poslušam folk, znance, soseda, sodelavce, tudi naše ruse, Putin se bo vsem zasral. Vse tole je nepotrebno in preveč. Nekako bi še razumeli, če bi se zavzel Donbas, tole pa...
Po mojem mnenju bi sicer Rusijo morali izključiti iz združenih narodov.
Ne. Tukaj se vidi kako so zblojeni v Bruslu da je plin zelena energija in nas naredijo odvisne od rusov. Oz. vse za kar nucamo plin je že pol leta v luftu , Rusi se pa zmenjo s kitajci tako da lahko EU odklopjo ko jim zapaše.
Mene pa preseneča, kako nekateri gledate ZDA z rožnatimi očali. Česarkol se pipnejo rata vojna, ko se poberejo pa pustijo za sabo pogorišče.Mene preseneča, koliko Slovencev ploska agresorjem z vzhoda in trdi, da so si napadeni sami krivi. Če Putin napade Slovenijo, imamo izredno močno peto kolono. Skoraj gotovo močnejšo kot je bila 6. aprila '41.
Česa pa ima Slovenija v izobilju?In češpla na kaj bi se ti grela?
To je tudi mene presenetilo. Ok, tole z ukrajino se je že neki časa kuhalo, ampak vseeno napada nisem pričakoval. Ne vem pa, kje je zdej fince pa švede najdu??No mene zanima kaj bodo naredili finci in svedi. Ker diktator ocitno misli da lahko grozi vsem naokoli
In češpla na kaj bi se ti grela?
Lesa. In tudi čedalje se bolj daje spet v ospredje obnovljive vire energije. Slovenija ima precej velik prirast lesa. Je pa spet tko,da si bloka lih ne morš gret na sekanca ali pa pelete.Česa pa ima Slovenija v izobilju?
Lahko, sam ne z individualnimi kurišči. Prehod pa seveda ne mord bit čez noč, prav tako lesna industrija ne more zalaufat čez noč. Hlodovino vozimo v Avstrijo, nažagan les in pelete pa kupujemo od tam. Fajn.Lesa. In tudi čedalje se bolj daje spet v ospredje obnovljive vire energije. Slovenija ima precej velik prirast lesa. Je pa spet tko,da si bloka lih ne morš gret na sekanca ali pa pelete.
Mene pa preseneča, kako nekateri gledate ZDA z rožnatimi očali. Česarkol se pipnejo rata vojna, ko se poberejo pa pustijo za sabo pogorišče.
Ploskam pa nikakor in nobeni vojni. Jih pa ta hip poteka še ene par po svetu, kjer civilisti krepko bolj najebejo, zam zanimiv, tist vas ne briga. Tud v Ukrajini vojna ni od včeraj, ampak traja že 8 let.
Ne skrbi, če se zalomi bodo Rusi tudi Putina spravili tja v tri krasne, tako kot so še vsakegaIn Putin se je res zasekiral. Bo Putin pojačal pipco plina in nafte pa bo spet nekaj najboljšega po belem kruhu. Se boste šli klanjat tja na Vršič pa na Žale. Putin se bo zasral Slovencem...smešen si/ste.
Pa dobro.... Zakaj jaz bolj verjamem da so rusi zavzeli črnobil z namenom da ga branijo pred potencialno ukrainsko zlorabo za podtikanje rusom?
Je povedal kaj, kar ni res?Smejem se.....ker si predstavljam nekofa ala Andy1...v oprijetih kavbojkah natrganimi pri kolenih in v belih supergicah.....